Innebär inte detta då per funktionsmässig definition att det måste finnas en betalningsmottagare med personliga intressen i saken, med avseende på polariseringskulissens utseende?
Jo, det gör det!
Vidare kan vi då därför på goda grunder anta att den amerikanska teaterns uppsättning i Donald Trumps regi syftar till att säkerställa att Kim Jong Un inte plötsligt får för sig att återfalla i kulisspelande, utan istället följer de realpolitiska kinesiska direktiv som anges för den politiska tågordningens utvecklingsriktning.
Därför alltså de militära kraftsamlingarna i tysthet i kombination med de Rysk - kinesiska utspelen. Donald Trump sköter alltså teatern och Kina - som kan vara ganska måttliga i sin humanism - tillsammans med Ryssland sköter realpolitiken gällande Nordkorea främst beroende på det geografiska läget och den strategiska metoden för reflexiv kontroll.
Som svar på USA: s vicepresidents svingande uttryck således, Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov sade att Mike Pence´s uttalande om det amerikanska slutet på ”strategiskt tålamod” mot Pyongyang, det inte bidrar till att lösa krisen. Den högsta ryska diplomaten uttryckte också att han hoppas att det inte blir någon upprepning av den amerikanska attacken mot Syrien i Nordkorea.
På måndagen, talandes från DMZ, så säger alltså Mike Pence att världen har bevittnat ”styrka och beslutsamhet i Trumps i åtgärder som vidtas i Syrien och Afghanistan”, vi undrar om Pence kanske är bättre eller möjligen dummare än vad vi först trodde, men han hotade i alla fall pliktskyldigt Nordkorea att ”inte testa” denna beslutsamhet eller " styrkan i de väpnade krafterna i USA.”
Lavrov svarade med att säga ” Jag hoppas att det inte kommer att finnas några ensidiga åtgärder som vi såg nyligen prov på i Syrien och att USA kommer att följa den politik Trump upprepade gånger har förklarat under sin valkampanj .”
Han varnade också USA för att vidta några militära aktioner och betonade att ”riskfyllda kärnvapen och missilsträvanden från Pyongyang” bryter visserligen säkerhetsrådets resolutioner, men de kommer inte kunna användas som en ursäkt för att bryta mot internationell rätt och FN-stadgan ”på samma sätt” som i Syrien. Med andra ord så har Nordkorea varit under Anglozionistisk kontroll och det är någonting som man på politisk nivå är fullt medveten om i Ryssland och Kina.
Perioden av USA: s politik innan den nuvarande upptrappningen, den kan knappast beskrivas som en ”era av strategisk tålamod”, tillade Lavrov.
”Jag kan inte kalla Obama-administrationens tid en 'era av strategisk tålamod,' särskilt inte som USA har varit ganska hårda i att begränsa Nordkoreas möjligheter att utveckla ekonomiska sektorer i samband med det nukleära eller energiområdena”, sade Lavrov vidare, med hänvisning till tidigare amerikanska initiativ, många av dem som backas upp av FN: s säkerhetsråd.
Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.