Protektoratet Bosnien

2017-03-31

Någon som är lite insatt i demokratibegreppet kan komma att fråga, "Hur kommer det sig att en utländsk militär officer, befälhavare för ockupationsstyrkorna, får hota lokala demokratiskt valda ledare?"
Svaret är att Bosnien är inte en demokrati, det är ett protektorat och därmed en diktatur.

Sedan 1997 har en utlänning, den så kallade "höge representanten" som utses av den Djupa Staten inom de Amglozionistiska västmakterna, haft diktatorisk makt över Bosnien som "ledare" och över staten. Dessa befogenheter gäller inklusive förmånen att plundra och förbjuda från det offentliga livet, styra varje vald tjänsteman och påbjuda nya lagar.

Bosnien idag är inte mer av en suverän stat än den var under den österrikisk-ungerska ockupationen år 1878-1918. Förresten, sedan 2009, har både den"höge representanten" och militära befälhavare för utländska trupper varit österrikare .

Ovanpå allt detta, under det senaste decenniet har de mest talrika i den utländska ockupationskontingenten varit österrikare, ungrare och turkar - för övrigt de tre nationerna som varit Bosniens historiska koloniala herrar, som uppenbarligen inte helt har kommit över sina svunna "glansdagar" ännu.

US News is a recognized leader in college, grad school, hospital, mutual fund, and car rankings. Track elected officials, research health conditions, and find news you…
usnews.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram