Antisemitiskt ISIS

2017-03-29

På temat imbecilla opinionsbildningsförsök så vet vi vet inte ens vad vi ska skriva om detta utspel från Anglozionisthegemonins mediastrateger.

I en Farsi språkig video som släpptes på måndagen, lovade den islamiska staten för att förstöra Iran eftersom ... det "tolererar" judar.

Ta fram en karta. Hitta Syrien. Hitta Irak. Hitta de områden i båda länderna som styrs av en islamisk stat. Sedan kan du försöka hitta ett närliggande land som är känt över hela världen som ett judiskt hemland - den judiska staten. Om du tror att det här landet är Iran, då är du förmodligen den där Anglozionistiska mediastrategikillen som skrev manus till den här roliga propaganda videon från den islamiska staten.

Via länken Times of Israel :

Gruppen den islamiska staten hotade Iran för dess roll i regionens konflikter, i en sällsynt Farsi - språkig propagandavideo som släpptes på måndagen.

Det är en 36-minuters video med titeln ”The Farsi Land: från igår 'till idag”, som utfärdades genom sociala medier från Diyala-provinsen i grannlandet Irak.

En maskerad man riktar sitt budskap till Irans högste ledare Ayatollah Ali Khamenei.

”Oh, Khamenei, du förbannade person som styr den så kallade islamiska iranska regimen, du kan vara säker på att snart kommer vi att förstöra ditt hus så här”, säger mannen och pekar på ruiner bakom sig.

Videon kritiserar också Iran för dess tolerans mot judar. Alltså det är närvaron av samma religiösa samfund som gör att man inte skall angripa Israel - spinnet vid kritik är alltså att den judiska staten skall bevaras medan den Islamiska staten skall hållas homogent Sunnisekteristisk- tänka sig vilken slump 🙂

”Iran reste slagord mot USA och Israel för att lura sunniter, medan iranska judar leva tryggt i Iran under dess beskydd, och det har gett dem med tempel och kyrkor som sett i Teheran och Isfahan” enligt vad berättaren säger.
.

Ja, ja, vi vet. Enligt islamisk statens förespeglade tro på sagor, IS representerar "riktiga muslimer", så de kommer att jaga efter avfällingar i Iran. Israel är inte "huvud" målet för den Islamiska Staten eftersom Iran är den största Judisk älskande förolämpningen mot Allah (eller vad som helst som nu passar som sagoboksbortförklaring).

Intressant logik. Och perfekt timing.

Clip threatens the destruction of the Islamic Republic, shows apparent decapitation of captured Shiite fighters
timesofisrael.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram