Obelyst Opinionsbildning

2017-03-28

I världens mest Clintonsorosdoktrinlojalistiska land är det naturligtvis mest illa ur i princip alla perspektiv som har med det allmännas bästa att göra, alltså gäller detta ännu mer för de presstituerade i Sverige:

Vi inte mindre än tvivlar på något av det i länken är en stor affär, och vi tror verkligen inte att Podesta arbetar för Vladimir Putin under bordet. Men betänk hysterin om berättelsen skulle ha varit ansluten till någon i Trumps administration. Den skulle då ha varit utbasunerad på framsidan av The Washington Post och The New York Times med rubriker som ”Fler finansiella band framkommer mellan personerna i Trumps administration och Putin.”

Naturligtvis kommer ingen att få se den här historien hypad, eftersom det inte passar in i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmediernas berättelse, och berättelsen som skall skapa opinionen enligt ägardirektivet är allt de bryr sig om.

Dot connectors, Twitter diagram creators and newly minted Russia-conspiracy sleuths from sea to shining sea take note. Since anything connected to Russia is…
libertyblitzkrieg.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram