Lavrov Om Narkotiskt Beroende

2017-03-27

På tal om narkotika beroende...

Med tanke på Narcodollarns beroende av Narkotikahandeln, ja för att inte tala om HSBC:s beroende av densamma, så är följande av Sergei Lavrov inte mer än mycket föga förvånande:

"Den amerikanska operationen mot talibanerna och al-Qaida stöddes av alla länder. Det är en annan sak som efter att ha fått internationellt godkännande, USA och dess Nato-allierade, som tog över i Afghanistan, började agera ganska inkonsekvent, för att uttrycka det milt. Under sin verksamhet i Afghanistan, har terroristhotet inte utrotas, utan narkotikans hot har ökat många gånger om. Narkotikaindustrin blomstrade. Det finns faktiska bevis för att en del av Natos trupper i Afghanistan blundat för den illegala narkotikahandel, även om de inte var direkt inblandade i dessa kriminella system. Afghanistan är ett enskilt fall, även om den nuvarande utvecklingen där, som är en följd av Natos operationella misslyckande, trots att carte - blanche tas emot från det internationella samfundet, kan betraktas som en möjligen oavsiktlig orsak som lyckades skapa kaos. I Irak, Syrien och Libyen, var detta kaos skapat avsiktligt."

Att den Djupa Staten i Turkiet och därmed CIA har fingrarna i burken har numera ingen missat.

Afghanskt opium bearbetas till hög kvalitet heroin i hemliga turkiska droglaboratorier för distribution i Europa och Ryssland, avslöjade Rysslands anti-drog chef redan fleraår sedan. Rutten av handel avslöjades efter en gemensam rysk-afghansk anti-drog operation.

”Lasten reste genom Badakhshan-Doshi-Bamiyan-Herat, sedan vidare genom Iran och till Turkiet, där opiumet bearbetades i välutrustade laboratorier … till högkvalitets heroin, och sedan skulle skickas till Europa och Ryssland,” sade Ivanov under ett anti-narkotika kommittémöte.

Han sade redan då vidare att:

Vi tror oss kunna påstå att detta är verksamhet med en omfattning som är absolut häpnadsväckande för väldigt många.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram