Gränsöverskridande Samarbete

2017-02-28

Som vanlig med den Djupa Staten så accepteras inga mopsar, knähundar eller så kallade gamla vänner - för att travestera Ingemar Bergman, varför detta med att stödja den ena sidan i kampen följaktligen inte är hela bilden för att utöva kontroll.

Det är alltid samma modus operandi och det är dessutom alltid samma HSBC - bank, som ligger som grund till Narkotikahandelns transfereringar och penningtvätt sedan de Ostindiska kompaniernas dagar. Så det är visserligen inte fel att påstå vad som påstås i artikeln, men för att kunna säkra det avsedda utfallet så krävdes det alltså kontroll även över fler operativa strukturer inom detta område.

Vad Sverige med sitt omhuldade internationella samarbete i Underrättelsetjänstsammanhang alltså har ägnat sig åt för någonting, börjar framträda allt mer tydligt i ljuset av verkligheten och Carin Götblads planterade heroin på Gotland, kommer med all säkerhet att med tiden framstå som rena söndagsskoleverksamheten.

Ja det är samma CIA som hämtar människor på Bromma.....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram