Om Cervenkas Bok

2017-02-24

Har läst några få kapitel i boken "Vad gör en bank" och det är skrämmande tydligt att se att Andreas Cervenka har närmast noll koll, och reduktionistiskt lyfter fram del för del och beskriver den på ett sådant sätt att jag mycket väl kan tänka mig att stora delar av folket för sig själva nickar instämmande och riktar sina energier åt helt fel håll också fortsättningsvis.
Som det framstår för mig är alltså Andreas bara ytterligare en gravt utnyttjad individ som har närmast noll tillstymmelse till någon sammanhängande bild av det finansiella system, ej heller någon egentlig bild över hierarkin i den totala samhällsapparaten.
Har väldigt svårt att se att han egentligen vet men med falskhet och flit skriver det närmast totalt omvända, liksom snirklar till det . ty det skulle krävas mer än vad jag tror han har kapacitet till. Men, men, den som vill får gärna göra en annan tolkning.
Själv läser jag boken för att den är så boostad i media, varför jag kan se ett värde av att ha den som typ underlag för mer sanningsenliga beskrivningar om det parasitära systemet.
Men som sagt, man har inget att lära om hur systemet är funtat genom att läsa boken, inte det minsta, även om en del statistik som förekommer kan tjäna som underlag också när man som vi i Folkresningen De Fria utgår ifrån den sanna bilden av spektaklet.

Skall mer kvalitativt försöka tydliggöra bilden av vad som är så uppenbart fel och knas med boken när jag förmår."//T.S.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram