Stötande

2017-02-22

Det är i alla fall lite gulligt av Facebook att märka mina videoklipp som stötande så att de inte skall gå att dela vidare, eftersom det uttrycker att antingen så är jag helt ute och cyklar i vad jag beskriver, eller så är det så att Facebook inte vill ha en upplyst och medveten befolkning...

16819464_10155179031853678_5313603603690117166_o.jpg

Det blir allt svårare för Carl Norberg och #DeFria att verka på Facebook och alla som har förstått det budskap som vi förmedlar förstår också varför man behöver ta till så drastiska åtgärder att man ej längre ens försöker göra någon hemlighet av det åsiktsförtryck som numera verkar rådande på denna plattform.

Vi vill därför medans tid nu är och vi fortfarande inte är helt avskärmade - vilket vi säkerligen kommer bli på sikt - göra er alla som följer oss uppmärksamma på att Carls blogg Palanthir uppdateras dagligen och att det kommer gå alldeles utmärkt att följa såsom debattera med oss även där när så sker.

Den anglozionistiska bankhegemonin med sitt militärindustriella komplex och underrättelsetjänstkollektiv - den djupa staten - blottar nu strupen, och det är nu upp till dig som individ att avgöra om du anser att de som satt oss i nuvarande situation skall få fortsätta regera oss under den repressiva staten, eller om du vill vara en del i den förändring som du eftersöker i samhället.

När ett imperium faller vänder det sig ju som bekant är - om vi skall se till historien - inåt mot sin egna befolkning för att bevara rådande maktstruktur, och det börjar alltid med kontroll över åsiktskorridoren.

https://carlnorberg.wordpress.com/

Vi är De Fria - Vi är motståndsrörelsen!

DELA!

#PolisStatInProgress #Ynktrygg #StockholmSökerFortfarandeSittSyndrom #Folkresningen #Bankreform

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram