Odiskutabelt

2017-02-01

Detta har vi lite svårt att förstå faktiskt, det finns inget svenskt folk, men det framhärdas från lite olika håll att det finns ett judiskt folk, trots att det inte är möjligt att "bli jude" om man inte är religiös, vilket förefaller vara ett närmast klassiskt exkluderingsbeteende?

Sedan tycks ännu mer märkligt att i ljuset av att människor bara kan existera som individer - eftersom den egna känsloupplevelsen är unik - och religion således helt enkelt måste vara ett beteende byggt på en hos individen etablerad tankeföreställning, så kommer då krav på likabehandling trots den egna uppvisade viljan till särbehandling?

Det måste i detta och andra fall därför fall vara upp till individen själv att kalla sig det ena eller andra och inte upp till någon annan!

Hur hänger detta egentligen ihop och varför får man inte diskutera detta?

https://www.youtube.com/watch?v=9Mkv5AwZpQQ

Alla ni som nu protesterar mot det orättfärdiga i Trumps beslut, är ni beredda att tillämpa samma krav på rättvisa när det gäller medborgare i den judiska
expressen.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram