Strategisk Söndring

2017-01-31

Något säger oss att Saudiarabien önskar att de miljontals dollar de har kanaliserat till Hillary Clinton Foundation skulle ha varit lite mer effektfulla....

Donald Trump är istället - fast åt andra håller från Saudierna orienterat - som vi har påtalat en god strateg och gällande inreseförbudet som han infört, så förväntas Saudiarabien ta ställning mot detta av sina allierade, eftersom vissa av de länder som ingår i förbudet med Saudi, som Sudan och Jemen, är viktiga allierade och det projektet i sig uttrycker Saudierna som ledare för den muslimska världen."

Förbudet gäller medborgare i Sudan, en medlem av koalitionen av muslimska länder skapats av Saudiarabien för att "bekämpa" terrorism. Dessutom ingår också Jemen, där Saudiarabien ingrep militärt 2015 mot Iran-stödda Houthi - rebeller i syfte att återplacera president Abed Rabbo Mansour Hadi till makten. Förbudet gäller syrier som flyr sitt lands krig också, och Riyadh är en viktig supporter till syriska rebeller som slåss mot president Bashar al-Assad samt hans iranska och ryska uppbackare.

Som vi uttryckt många gånger nu - härska genom söndring fungerar åt alla håll.

16427803_10210201197001196_5923397681286482390_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram