Om Sverige Intet

2017-01-31

Om ryssarna verkligen ville skada och misskreditera kuppmarionetten och nuvarande presidenten Porky Petrodollarschenko, skulle de ha arbetat ihärdigt för att se till att mördaren och krigsförbrytaren Poroshenko faktiskt blev tilldelad fredspriset. Det skulle ha varit ett bättre bevis än något annat för världen, att vara en självbelåten, korrupt, krigshetsande Anglozionistmarionettpolitiker är det säkraste sättet att få denna värdelösa opinionsbildningsutmärkelse.

Eller som Anglozionistmedierna därför uttrycker saken - eftersom efter att ha tilldelats till Barack Obama, EU, och otaliga diktatorer och terrorister och andra moralhaverister, är Nobels fredspris bara så prestigeladdat att Putin bara inte kunde kunna låta det gå till Poroshenko. Det skulle vara en utrikespolitik katastrof för Kreml!

Jorå serru...att listorna är hemliga, säger ingenting alls om att detta är ren opinionsbildningskit - precis som vanligt som allt annat som har det minsta med Sverige att göra.

Kan någon gissa varför det är så tyst utifrån om Sverige.....

The PSS told the media Russian secret services were allegedly keen to influence decisions made by the Norwegian Nobel Committee, which names the laureates of…
tass.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram