Dollaranvändning

2017-01-31

Detta kan naturligtvis inte genomföras sekventiellt utan att en rad andra betingelser är uppfyllda ur flera parallella perspektiv, vilket implicit innebär att detta i så fall har varit planerat sedan länge, vilket det absolut bör ha varit kan man tycka med avseende på hur lång tid som det ändå har tagit att komma till den punkt då det uttrycks komma att aktualiseras.

Det är dock inte utan att frågan uppkommer om huruvida Euron som sammanhållande kraft för EU, här aktualiseras som ett ifrågasättande av dollarvalutan initierat av de intressen som ligger närmare till exempelvis Ryssland. Ingen vore väl gladare än Kreml om Euron och EU destabiliserades - kollapsade - ytterligare.

Ja utom då möjligen bankreformentusiaster i Sverige

financialtribune.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram