Uddén Som Presstitutionsoffer

2017-01-30

Hon var alltså i några andra sammanhang, jorå serru...

Bara det att man ens försöker ge sken av att något sådant skulle vara fallet är ju inte mindre än tragikomiskt

Men tjaaee, i ett system som bygger på vilseledning av det allmänna medvetandet, så är det ju trots allt förtroende som inte exakt är det minst avgörande, så när härförleden Anglozionisttrumpeten Cecilia Uddén blev utvisad ur Syrien, så fanns det ju redan då mycket goda skäl till att konstatera att hennes rapportering inte stämde alls med vad som ens kan misstas för att kallas för en skälig beskrivning av verkligheten. Helt makalöst enfaldigt kort och gott.

Så för att lägga förolämpning till smärta för Cecilia och hennes filosofiskt materialistiskt orienterade opinionsbildande vapendragare inom presstitutionen, så kommer då här ett osedvanligt taffligt opinionsbildande skademinimeringsförsök, i form av att man helt enkelt försöker skyla över att de ägardirektivstyrda och politiskt reglerade opinionsbildningsmedierna inte alls är just precis bara vad de är, alltid har varit och ingenting annat.

Men lite mer allvarligt talat, det är ingen tänkande människa som på riktigt, idag tror att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna är någonting som helst annat än just bara vad de alltid bara har varit! Varför skulle de vara det, ingenting har ju förändrats i ägarstrukturen eller den politiska styrningen? Så vad finns det att diskutera, egentligen?

Erkännandet är dock nu helt uppenbart i ljuset av detta, medierna skall alltså inte vara objektiva och när opinionsbildningen går över styr - man tappar problemformulerinngsinitiativet - så offras en känd trumpet på den falska opinionsbildningens altare för att fortfarande kunna försöka ge sken av att syftet bakom opinionsbildningen är det allmännas bästa och inte i enlighet med ägardirektiven.

Jävla byfånar och töntar, pest och skam till deras hus!

Svenska medier har inte något som helst krav på sig på opartiskhet när det gäller valet i USA. Det uttalandet ledde till att Sveriges Radios Cecilia Uddén
expressen.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram