Oundviklig Kamp

2017-01-30

Vi har visserligen sagt detta i en evighet, så ni får ursäkta att vi tjatar om det igen, men det kommer nu med all sannolikhet att också behöva gå dithän, om inte Donald Trump skall tappa kontrollen över den Anglozionistiska Djupa Staten. Vad som då händer med Israel det kan envar räkna ut, vad som händer med Sverige? Tjaaaeee...

Dock är det faktiskt riktigt roligt att se hur denna insikt sprider sig, som i artikeln - länken nedan.

Trump har alltså ett mycket kraftfullt vapen, han kan och kommer alltså att behöva släppa lös vapnet mot Anglozionisterna - Neocons: 9/11.

Kreml har som vi delade förra veckan alltså räknat ut detta och publicerar därför via RT bilder på kontrollerade sprängningar - de vet av egen erfarenhet vad den gemensamma fienden inom sig är för någonting.

Om Trump visste om det före eller inte spelar ingen roll, oavsett vilket som, så får han nu i alla fall rekommendationer av människor som Flynn och Mattis, som måste ha känt till i åratal att 9/11 var ett inside jobb. Och även om det faktiska antalet personer som är direkt inblandade i 9/11 operationen i sig självt var relativt litet, så är antalet personer som pantsatte sin fulla moraliska och politiska trovärdighet bakom 9/11 och officiella berättelsen, enormt stort.

Den svenska statsförvaltningen kan i princip mangrant packa väskorna, lämna passerkorten och gå hem - när /om detta behöver ske - eftersom de inte med någon som helst trovärdighet kan uttryckas ha gjort någonting annat än uttryckt sitt stöd, utan istället beredvilligt har givit sig hän åt att stötta det eftersträvade och konstgjort skapade "kriget mot terrorismen."

Låt mig uttrycka det så här: medan 9/11 var en amerikansk Djupa Staten operation (förmodligen som underleverantörer för utförandet åt israelerna), så har hela Washingtons "träsk" sedan dess varit "9/11 medbrottslingar i efterhand" genom att hjälpa till att bibehålla mörkläggningen. Rose&Bad? Jorå, serru! Om detta förs till ljus, då kommer många tusentals politiska karriärer, juridiska karriärer och journalistiska karriärer att krascha och brinna i skandalen.

9/11 var ett kollektivt brott par excellence . Några människor har faktiskt utfört denna handling, men då tusentals, kanske tiotusentals, har använt sin ställning för att utföra mörkläggning och för att förhindra någon verklig utredning, är de alla skyldiga till obstruktion av rättvisan. Genom att öppna en ny utredning av 9/11, en som drivs av justitiedepartementet och inte av kongressen, kan Trump bokstavligen placera en "politisk pistol" bredvid chefen för varje politiker och hota med att trycka på avtryckaren, om han inte omedelbart ger upp försöken att störta Trump.

Vad Trump behöver för detta är en 100% pålitlig och 100% trogen människa som chef för FBI, en man med " rena händer, kallt huvud och ett brinnande hjärta " (för att använda ett uttryck från grundaren av den sovjetiska hemliga polisen Felix Dzerzjinskij). Den här människan kommer omedelbart befinna sig i fysisk fara, så det kommer att vara en människa med stort personligt mod och beslutsamhet. Och naturligtvis kan detta en "man" vara en kvinna (en amerikansk motsvarighet till den ryska åklagaren, Natalia Poklonskaia).

Vi förstår att risken för vad som föreslås som all användning av "9/11 vapnet" naturligtvis kommer att resultera i en enorm motattack av Anglozionistiska Neocons och den Djupa Staten. Men här är problemformuleringen: de senare är ändå redan på ovillkorliga grunder fast bestämda i sin inställning att störta eller mörda Donald Trump - de har inget egentligt val i ljuset av verkligheten. Och som Putin sade en gång i en intervju, "om du vet att en kamp är oundviklig, se till att slå till först!".

A Russian joke goes like this: “Question: why can there be no color revolution in the United States? Answer: because there are no US Embassies in the United…
unz.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram