Stolt Horeri

2016-12-28

Visserligen är dumhet en obegränsad företeelse, men frågan är nog om inte Tzipi Livnin gör ett allvarligt försök att förklara bort sin individuella tillkortakommanden gällande sin självförståelse i detta?

Hon kanske i och med detta anser att begreppet bara lydde order även skulle gälla lägervakter i ZIONAZI -Tyskland under andra världskriget, eller var menar hon att gränsen för mord egentligen går?

I ett nytt möte med den brittiska tidningen "The Times", som stöds av den israeliska och arabiska pressen, sade Livni att hon ser "ingen nackdel" i att använda kön och mord till förmån för Israel ". Hon sade att hon var" stolt "av vad hon gjorde, vilket tyder på att hon återigen skulle ta till samma metoder för Israel.

Dessa bekännanden från Tzipi Livni kom i efterdyningarna av ett meddelande från den Chacham israeliska Ari Safat, som godkände att israeler "för att använda sexuella aktiviteter med fiender i utbyte mot viktig information", som hävdar att "judisk religion tolererar detta."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram