Turkiet & USA

2016-12-27

Lite mer på samma tema:

Enligt utrikesministeriet (MOFA) för Republiken Turkiet, har två fångade CIA piloter inte bara varit ansvariga för att ha skjutit ner det ryska Sukhoi Su-24m bombplanet över Syrien förra året, utan också för att ha försökt att döda president Erdogan under misslyckade "kupp" försök för några dagar sedan.

Försvarsministeriet varnade vidare för att Obama regimen planerar att döda president Erdogan i en kupp och ersätta honom med CIA: s "utsedda galjonsfigur" Fethullah Gülen-och Turkiets MOFA bekräftade bara för några timmar sedan vilka som var bakom denna planering genom att säga att "Fethullah Gülens terroristorganisation ligger bakom detta kuppförsök ".

Från kommentatorsfältet nedan:

Lite lustigt är att förre Turkiet chefen för CIA Graham Fuller är i turkiska staden İzmir dagen före kuppen, med en hög general inom det turkiska flygvapnet.. dessa var väldigt försiktiga men glömde en sak..butiken dom var inne i hade dubbla övervakningskameror pga en massa svinn..idag börjar den första rättegången mot 25 poliser.. dessa anklagas för förräderi och det yrkas på 3 ggr livstid..För att förhindra ev, fritagning så bevakas rättegången av den nationella insatsstyrkan som inte var inblandad i kuppen alls... CIA är utan tvekan den största aktören bakom kuppen.. och vi ska inte glömma bort att samma dag, så var det just Reuters som skickade ut senaste nytt, samma natt, att Erdoğan hade sökt asyl i Tyskland..och fast Erdoğans piloter bytte ut transpondern så kunde CIA ge ut exakt position för hans flygplan..men det var redan försent. För regeringstrogna F16 var redan i luften ..Så vad USA's tid i Turkiet anbelangar är den om inte annat väldigt snart slut..

President Putin has been notified of the arrest of two CIA agents who Turkey ...
whatsupic.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram