Tisdag

2016-12-27

Detta är värt att dela och vi kan meddela att väldigt många följer vad vi gör nu och börjar bli en del av den förändring som vi vill se i vår omvärld.Enligt utrikesministeriet (MOFA) för Republiken Turkiet, har två fångade CIA piloter inte bara varit ansvariga för att ha skjutit ner det ryska Sukhoi Su-24m bombplanet över Syrien förra året, utan också för att ha försökt att döda president Erdogan under misslyckade "kupp" försök för några dagar sedan.Försvarsministeriet varnade vidare för att Obama regimen planerar att döda president Erdogan i en kupp och ersätta honom med CIA: s "utsedda galjonsfigur" Fethullah Gülen-och Turkiets MOFA bekräftade bara för några timmar sedan vilka som var bakom denna planering genom att säga att "Fethullah Gülens terroristorganisation ligger bakom detta kuppförsök ".Lite lustigt är att förre Turkiet chefen för CIA Graham Fuller är i turkiska staden İzmir dagen före kuppen, med en hög general inom det turkiska flygvapnet.. dessa var väldigt försiktiga men glömde en sak..butiken dom var inne i hade dubbla övervakningskameror pga en massa svinn..idag börjar den första rättegången mot 25 poliser.. dessa anklagas för förräderi och det yrkas på 3 ggr livstid..För att förhindra ev, fritagning så bevakas rättegången av den nationella insatsstyrkan som inte var inblandad i kuppen alls... CIA är utan tvekan den största aktören bakom kuppen.. och vi ska inte glömma bort att samma dag, så var det just Reuters som skickade ut senaste nytt, samma natt, att Erdoğan hade sökt asyl i Tyskland..och fast Erdoğans piloter bytte ut transpondern så kunde CIA ge ut exakt position för hans flygplan..men det var redan försent. För regerinstrogna F16 var redan i luften ..Så USA's tid i Turkiet anbelangar är den om inte annat väldigt snart slut..Lika lite som Donald Trump kan göra annat än att försöka rädda USA genom att lämna Anglozionisthegemonin och Den Djupa staten, så kan Recep Tayip Erdogan stanna kvar i detta korrupta träsk med minsta förhoppning om att överleva själv personligen och rädda landet undan kaos och förödelse, ja det inkluderar därför givetvis även den egna maktsituationen.Överstatlig makt sker alltid på bekostnad av länderna eftersom makten själv inte bidrar med - tillför - någon produktiv nytta. Bilaterala samverkansavtal är det enda som inte direkt dränerar ett land på resurser ur ett rent funktionsmässigt perspektiv, så därför:Layouten av krafternas verkan i Mellanöstern är under växling brytpunkten - eftersom Ryssland, Iran och Turkiet undertecknade ett avtal om att nå ett beslut angående Syrien som är militärt grundat - alltså de grundläggande 5% som utgör den moderna krigföringen.Denna händelse är inte bara en vändning i den geopolitiska konflikten, utan det visade också viljan hos presidenten i Turkiet, Recep Tayyip Erdogan, att bromsa sina ambitioner i regionen för att stärka relationen med Ryssland, rapporterade tidningen. Zatopchluvanjeto relationerna mellan Moskva och Ankara är kanske svåra att föreställa sig, eftersom de bilaterala förbindelserna blev nästan frysta sedan den turkiska flygvapnet i november förra året bröt den ryska militära flygplan i luftrummet över Syrien. Vilket vem som helst idag, alltså grundat på ovan logik med överstatlighet, kan räkna ut vem som i grunden egentligen hade räknat ut skulle tjäna på detta. Minns att detta kunde inte ha skett utan ZIONATOS goda minne. När det inte ledde till en önskad ökad sprickbildning, så blev det statskuppsförsök och när inte heller det fungerade så blev det ett Mossadregisserat - Gulenorganiserat - ISISexekverat attentat mot den Ryske ambassadören i MoskvaErdogan, alltså oavsett hur länge det hade tagit honom - eftersom han rimligtvis för länge sedan begrep vad som hände - har hittat sätt att sluta fred med Ryssland. I juni, Turkiets president bad om ursäkt för att ha störtat Su-24:an och sade att han är redo att göra allt för att återupprätta de vänskapliga förbindelserna mellan de två länderna. Efter kuppförsöket, Erdogan vände beslutsamt landet till öst, eftersom väst inte gav "tillräckligt stöd." Eller annorlunda uttryckt, alltså tredje gången ogiltigt försökte störta honom.Att ISIS - oljan flödat skall nog därför i den strategiska operativa planeringsärlighetens namn - inte minst med avseende på bankernas betalningsinfrastruktur - inte helt avföras från att ha varit i säck innan det kom i påse. Den Djupa staten som fenomen har trots allt sina organisatoriska rötter i just Turkiet.Nu, utvecklas samarbetet med Moskva och Ankara snabbt. Erdogan visar bland annat intresse för ryska system för anti-luftvärn och Moskva hävde embargot mot livsmedel och tog upp möjligheten att resa för sina turister till Turkiet igen. Alltså de där 15% av den moderna krigföringens delar.I oktober rapporterade landet att arbetet startas med pipelinen " Turk - Stream," och i november, sade Erdogan att Turkiet inte bör kopplas till Europeiska unionen, utan också samarbeta med Kina och Ryssland. Dessutom kommer Moskva uppskatta samrbetet mer. Tack vare Krim, Ryssland blev återigen den dominerande sjöstridskraften i Svarta havet, och Erdogan kan nu kunna hålla vägen till Medelhavet. Om Moskva kommer att göra så att Turkiet drar sig ur Nato, kommer det att bli en stor utrikespolitik seger för Ryssland, som kommer att överträffa resultaten i Syrien.Om Le Pen vinner valet, håller sina löften om att lämna EU och Nato samtidigt som Turkiet lämnar Nato och USA minskar sitt engagemang i Mellanöstern med ett kollapsat Saudi och Israel bakom sig i de rykande resterna, konsekvensen de där 80% av den moderna krigföringen?Det rullar dit som det lutar! Visst Kaosimperiet kommer givetvis att försöka ställa till Kaos eftersom de ser denna utveckling komma, men kraften - förtroendet för systemet - är förbrukat och illusionerna faller allt snabbare. Kampen har vänt och Kaosimperiet har det allmänna medvetna medvetandet som motstånd, därmed också tiden och den storheten kämpar som bekant även dumheten förgäves mot.

Posted by Carl Norberg on Tuesday, December 27, 2016

 

Detta är värt att dela och vi kan meddela att väldigt många följer vad vi gör nu och börjar bli en del av den förändring som vi vill se i vår omvärld.

Enligt utrikesministeriet (MOFA) för Republiken Turkiet, har två fångade CIA piloter inte bara varit ansvariga för att ha skjutit ner det ryska Sukhoi Su-24m bombplanet över Syrien förra året, utan också för att ha försökt att döda president Erdogan under misslyckade "kupp" försök för några dagar sedan.

Försvarsministeriet varnade vidare för att Obama regimen planerar att döda president Erdogan i en kupp och ersätta honom med CIA: s "utsedda galjonsfigur" Fethullah Gülen-och Turkiets MOFA bekräftade bara för några timmar sedan vilka som var bakom denna planering genom att säga att "Fethullah Gülens terroristorganisation ligger bakom detta kuppförsök ".

Lite lustigt är att förre Turkiet chefen för CIA Graham Fuller är i turkiska staden İzmir dagen före kuppen, med en hög general inom det turkiska flygvapnet.. dessa var väldigt försiktiga men glömde en sak..butiken dom var inne i hade dubbla övervakningskameror pga en massa svinn..idag börjar den första rättegången mot 25 poliser.. dessa anklagas för förräderi och det yrkas på 3 ggr livstid..För att förhindra ev, fritagning så bevakas rättegången av den nationella insatsstyrkan som inte var inblandad i kuppen alls... CIA är utan tvekan den största aktören bakom kuppen.. och vi ska inte glömma bort att samma dag, så var det just Reuters som skickade ut senaste nytt, samma natt, att Erdoğan hade sökt asyl i Tyskland..och fast Erdoğans piloter bytte ut transpondern så kunde CIA ge ut exakt position för hans flygplan..men det var redan försent. För regeringstrogna F16 var redan i luften ..Så USA's tid i Turkiet anbelangar är den om inte annat väldigt snart slut..

Lika lite som Donald Trump kan göra annat än att försöka rädda USA genom att lämna Anglozionisthegemonin och Den Djupa staten, så kan Recep Tayip Erdogan stanna kvar i detta korrupta träsk med minsta förhoppning om att överleva själv personligen och rädda landet undan kaos och förödelse, ja det inkluderar därför givetvis även den egna maktsituationen.

Överstatlig makt sker alltid på bekostnad av länderna eftersom makten själv inte bidrar med - tillför - någon produktiv nytta. Bilaterala samverkansavtal är det enda som inte direkt dränerar ett land på resurser ur ett rent funktionsmässigt perspektiv, så därför:

Layouten av krafternas verkan i Mellanöstern är under växling, brytpunkten - eftersom Ryssland, Iran och Turkiet undertecknade ett avtal om att nå ett beslut angående Syrien som är militärt grundat - alltså de grundläggande 5% som utgör den moderna krigföringen.

Denna händelse är inte bara en vändning i den geopolitiska konflikten, utan det visade också viljan hos presidenten i Turkiet, Recep Tayyip Erdogan, att bromsa sina ambitioner i regionen för att stärka relationen med Ryssland, rapporterade tidningen. Zatopchluvanjeto relationerna mellan Moskva och Ankara är kanske svåra att föreställa sig, eftersom de bilaterala förbindelserna blev nästan frysta sedan den turkiska flygvapnet i november förra året sköt ner ett rysk militärflygplan i luftrummet över Syrien. Vilket vem som helst idag, alltså grundat på ovan logik med överstatlighet, kan räkna ut vem som i grunden egentligen hade räknat ut skulle tjäna på detta. Minns att detta kunde inte ha skett utan ZIONATOS goda minne. När det inte ledde till en önskad ökad sprickbildning, så blev det statskuppsförsök och när inte heller det fungerade så blev det ett Mossadregisserat - Gulenorganiserat - ISISexekverat attentat mot den Ryske ambassadören i Moskva

Erdogan, alltså oavsett hur länge det hade tagit honom - eftersom han rimligtvis för länge sedan begrep vad som hände - har hittat sätt att sluta fred med Ryssland. I juni, Turkiets president bad om ursäkt för att ha störtat Su-24:an och sade att han är redo att göra allt för att återupprätta de vänskapliga förbindelserna mellan de två länderna. Efter kuppförsöket, Erdogan vände beslutsamt landet till öst, eftersom väst inte gav "tillräckligt stöd." Eller annorlunda uttryckt, alltså tredje gången ogiltigt försökte störta honom.

Att ISIS - oljan flödat skall nog därför i den strategiska operativa planeringsärlighetens namn - inte minst med avseende på bankernas betalningsinfrastruktur - inte helt avföras från att ha varit i säck innan det kom i påse. Den Djupa staten som fenomen har trots allt sina organisatoriska rötter i just Turkiet.

Nu, utvecklas samarbetet med Moskva och Ankara snabbt. Erdogan visar bland annat intresse för ryska system för anti-luftvärn och Moskva hävde embargot mot livsmedel och tog upp möjligheten att resa för sina turister till Turkiet igen. Alltså de där 15% av den moderna krigföringens delar.

I oktober rapporterade landet att arbetet startas med pipelinen " Turk - Stream," och i november, sade Erdogan att Turkiet inte bör kopplas till Europeiska unionen, utan också samarbeta med Kina och Ryssland. Dessutom kommer Moskva uppskatta samarbetet mer. Tack vare Krim, Ryssland blev återigen den dominerande sjöstridskraften i Svarta havet, och Erdogan kan nu kunna hålla vägen till Medelhavet. Om Moskva kommer att göra så att Turkiet drar sig ur Nato, kommer det att bli en stor utrikespolitik seger för Ryssland, som kommer att överträffa resultaten i Syrien.

Om Le Pen vinner valet, håller sina löften om att lämna EU och Nato samtidigt som Turkiet lämnar Nato och USA minskar sitt engagemang i Mellanöstern med ett kollapsat Saudi och Israel bakom sig i de rykande resterna, konsekvensen de där 80% av den moderna krigföringen?

Det rullar dit som det lutar! Visst Kaosimperiet kommer givetvis att försöka ställa till Kaos eftersom de ser denna utveckling komma, men kraften - förtroendet för systemet - är förbrukat och illusionerna faller allt snabbare. Kampen har vänt och Kaosimperiet har det allmänna medvetna medvetandet som motstånd, därmed också tiden och den storheten kämpar som bekant även dumheten förgäves mot.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram