Ryssland & Kissinger

2016-12-27

Vi konstaterar att den Anglozionistiska Djupa Staten samfällt kommer att adresseras för att minska den inrikespolitiska situation som uppstår av den kommande och förändrade amerikanska utrikespolitiken.

Pinsamt nog för Sverige så har vi ju tre särskilda ambassadörer i Ukraina....och Carl Bildts argument för Chokladkungen och kuppen var visst lagstridiga....
Annars hade ju inte Poroshenko behövt ändra författningen...
Nu blir det riktigt tjurigt kan man lugnt säga. Några kommer definitivt behöva offras inom kort.

SÅ därför också nu samtidigt:

Tidigare amerikanske utrikesministern Henry Kissinger har "djup kompetens i relationerna mellan Ryssland och USA," sade den ryska presidentens talesman Dmitrij Peskov som kommentar i en rapport, att 93-åringen kan ha en roll i normaliseringen av förbindelserna mellan Washington och Moskva.

"Kissinger är fortfarande en av de klokaste politikerna och experterna som, bland annat, har djup kompetens i ryska angelägenheter och relationer mellan Ryssland och USA," sade Peskov på tisdagen.

* Få kan ju så mycket om destabilisering av länder för etablering av kontroll över strategiska naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel som Henry Kissinger som alltså nu också ges en chans att dö med en smula värdighet i behåll genom att säga till Anglozionistligan att ge upp.

"Om hans kompetens och rika erfarenhet, som ackumulerats under årtionden, kommer att efterfrågas på något sätt skulle vi definitivt välkomna det", tillade Peskov, när han talade med journalister på tisdagen.

"Men naturligtvis, är relevansen och tillämpligheten av [Kissingers] sakkunskap inte vår verksamhet, det har bara att göra med våra amerikanska kolleger, vi kan inte påverka detta " avslutade Peskov.

Tidningen Bild skrev på måndagen att "Enligt forskning för västeuropeiska underrättelsetjänster, som bygger på uppgifter från Trump laget, är den framtida presidenten villig att avskaffa de anti-ryska sanktioner mot Kissingers rekommendation " och tillade att USA: s presidentvalde Donald Trump söker ett närmande till Kreml.

Det blir allt ensammare på den svenska sidan och man kan nästan ana att kommer bli dyrt att ha verkat utan att synas.

Former US Secretary of State Henry Kissinger has ‘deep expertise in Russia-US relations,’ Russian presidential spokesman Dmitry Peskov said commenting on a…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram