Ny Era För Israel

2016-12-26

Ur perspektivet av att det amerikanska Mellanösternengagemanget skall trappas av och att Israel nu måste skapa ett momentum mot denna utveckling.

NotOnYahoo:

" Enligt vår information, har utan tvekan Obama-administrationen inle den (lösningen), samt stod bakom den, koordinerade formuleringen och krävde att den godkännas ," sade Netanyahu i kabinettets offentliga uttalande.

"Den resolution som antogs i FN i går är en del av svanesången av den gamla världen som är förspänd mot Israel, men mina vänner, går vi in i en ny era sade " Netanyahu på en Hanukkah ljus-belysningsceremoni. "Och precis som tillträdande president Trump sade i går, kommer det att hända mycket, tidigare än du tror."

Så:

Man kan bara hoppas att i denna "nya era" är flygplan fulla av världsberömda armésångare inte en riktad vedergällning för "diplomatiska skandaler". Men med avseende på assymetrisk krigföring och hur bestämt - med angivna av dubbla möjliga anledningar och snabba poängterande av att det troligen inte är terrorism - som Kreml angav tonen, så är det nog knappast så mycket att hoppas på i den saken.

Det förefaller vara bråttom nu, mycket bråttom...

Israel summoned foreign ambassadors of UN Security Council nations to Jerusalem to reprimand them on Sunday, and had more harsh words for the Obama administration, which he accused of conspiring over Friday's UN resolution: "We have no doubt the Obama administration initiated it, stood behind it, co...
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram