Egennyttig Nivå

2016-12-24

Den västerländska Anglozionistiska liberalismen, har blivit något liknar en militant religiös sekt. När den uppfattar ett hot mot dess hegemoni, kommer den att bli våldsam även mot sina mest trogna vasaller, som Polen.

Den senaste tidens exempellösa korståg från den Anglozionistiska Djupa Staten mot någon enhet som inte lyder dess vision om en "ny modig liberal värld" leder till slående paralleller med de nu nedlagda totalitära systemen i öst och även med kvasi-religiös fanatism.

Precis som jihad - radikala "muslimer" kapade och förvrängde de ädla principerna av Islam, har Anglozionistiska västerländska eliter kapat och förvrängt de ädla idéerna om demokrati och mänskliga rättigheter.

Liberalism, en gång ädel och rättvis - i alla fall i tanken - har blivit en militant religiös kult i väst, en statsreligion oskiljaktig från dess marionettpolitiska system styrt av den Djupa Staten.

Alla länder som inte håller med den Anglozionistiska västerländska idén om vad demokrati är för någonting kommer att deklareras vara en tyranni, och det heliga kriget kommer att påföras det landet under flaggan av att införa demokrati och skydda mänskliga rättigheter.

Detta krig kan bekämpas med militära medel, som i Jugoslavien 1999, eller det kan fortsätta med ekonomiska medel, som det görs i Ryssland fall och kan komma att göras inom en snar framtid i det polska fallet.

Allt detta är förmodligen gjort för den "heliga" idén om att skänka den ultimata ordningen på världen som "demokrati", med efterföljande "historiens slut", som föreskrivs av Dr Francis Fukuyama tillbaka under 1989. Och om ett "demokratiskt " land råkar ha några värdefulla naturresurser, kommer det att bli en trevlig bonus för kultledare, så att de kan lägga till nöjet (för sig själva) till en nyttig läxa (för alla andra).Det är kannibalistiska iglar, fästingar och löss.

De ägardirektivstyrda västerländska Fakestream - opinionsbildnings medierna - har blivit en kyrka, ett medium välsignat - beordrat - av kultledarna som berättar vad som är rätt och vad som är fel. Ofta utan att veta ett ord av till exempel polska, förkunnar och deklamerar denna kyrkas predikanter nu avgörande domar över den polska demokratin.

Precis som USA: s utrikesminister John Kerry, utan att kunna ett ord ryska eller ukrainska, tillät sig att överlägga om "icke-lokala accenter" hos folket som motsätter sig angrepp av ukrainska armén mot den formellt öst-ukrainska delen av landet, som faktiskt de rysktalande städerna Donetsk och Lugansk.

De verkliga grindvakterna i denna totalitära "liberalism", journalisterna i mainstream media tror att de har monopol på sanningen. De avhumaniserar och straffar de otrogna - alla som inte håller med deras berättelse. Som det polska exemplet visar, omfattar detta även de nya allierade inom strukturen - de polska nationalister, som hade nyligen varit till nytta för EU genom sitt stöd för den nya nationalistiska regimen i Kiev. Ett stöd som uteslutande bygger på det gemensamma hatet mot Ryssland - från både polska och ukrainska radikala nationalister. Men vid första behov så konsumeras de - kastas under bussen. Sauron accepterar ingen konkurrens.

Om du vågar ifrågasätta kultens berättelse, kommer du oundvikligen att straffas. På statlig nivå, kommer du att få sanktioner eller bomber (beroende på sinnesstämningen hos världens nya herrar). På ett personligt plan, kan du bli blockerad på sociala medier, och anklagas för att sprida falska nyheter som en så kallad Kremlmarionett. Eller så kan du även hamna i fängelse, som Rysslands vän Mateusz Piskorski, ordförande i Zmiana partiet i Polen, det postkommunistiska Polens första politisk fånge, vars namn inte ens nämns i EU: s rapporter om Polen.

Precis som vissa tidigare former av totalitarism (- ismer bygger indelning - kollektivet), kan jihadismen inte "samexistera" med otrogna - de som inte vill tro på lögnerna, därför försöker man att dämpa eller till och med förstöra dem. Så, för de traditionella medierna, har Ryssland blivit ett utförande av allt ont, fienden som förr eller senare måste dämpas med alla medel: vare sig det är ett ekonomiskt krig genom sanktioner, eller ett fullskaligt krig. Deras hat mot Ryssland och hennes ledning är irrationellt, absurt och grundar sig inte på några fakta. Och som det polska exemplet visar, i framtiden kommer detta hat lätt kunna vändas mot andra nationer. Detta hat är "ideologiskt", inte "personligt".

De polska myndigheterna försöker resonera med EU, inbjudande dess representanter för samtal och visa dem angående den verkliga situationen i Polen, där den verkliga jakten inte är efter liberaler, utan efter de allestädes närvarande "Kreml agenterna."

Men tyvärr, de polska myndigheterna gör jobbet som Sisyfos, när de försöker resonera med EU-tjänstemännen. Enbart på grund av att den Anglozionistiska västerländska liberalismen är en religiös kult, fungerar inget resonemang med dess profeter och predikanter. När de blir utmanade, kommer de bara fördubbla torgförandet av sin perversa version av verkligheten. Det handlar om att offra andra, det handlar om att bli sist kvar på toppen

George Soros med sitt spindelnät av många icke-statliga organisationer är ett bra exempel på denna religiösa inställning. När vissa röster bland EU-länderna uppmanas att inte inleda förfarandet med sanktioner denna vecka, beklagade en representant för Soros-finansierade Open Society European Policy Institute, en Natacha Kazatchkine " att Polen ännu inte hade och återigen misslyckats med att vidta beslutsamma åtgärder mot avsiktlig och allvarlig underminering av rättsstatsprincipen i Europa. "

Precis som Hitler och Stalin enligt den offentliga historien, har Soros inga permanenta allierade, inte ens traditionellt anti-ryska Polen. Han har bara permanenta intressen och en permanent fast ideologisk målsättning.

Konsekvenserna av krig och de tvångsmässiga regimförändringar som denna ideologi ledde till under de senaste decennierna är fasansfulla: sönderfallande stater, förstörda ekonomier, uppkomsten av den monstruösa så kallade islamiska staten, cirka en miljon döda och lemlästade i enbart Irak, miljontals flyktingar .

Med denna västerländska Anglozionistiska kult som liknar Wahhabi kulten i så stor utsträckning, är det verklige en tillfällighet att Saudiarabien är västvärldens närmaste bundsförvant? Skulle inte tro det, nej. Det finns något på en djup, nästan mystiskt egennyttig nivå, som förbinder dessa två system. Det är dags att världen står upp och motsätter sig den stora fara som hotar dess existens.

Western liberalism has become similar to a militant religious cult. When it perceives a threat to its hegemony, it will get violent even with its most loyal vassals, like…
theduran.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram