Hur I Sverige

2016-12-21

Så återigen på tal om NAtional ZIonistiska materialistiska preferenser, i detta fall alltså Nazistjuden Kolomoisky.
Tänker alla lika - jag skall ha alla tillgångarna - så tänker ingen alls, vilket gör det hela dömt att gå åt helvete.

Som det visar sig, bankens största aktieägare har fattat ett kollektivt beslut om att systematiskt plundra banken. De etablerade skalbolag utomlands och på olika platser i Ukraina - många var registrerade i bostadslägenheter i staden Kharkov - företag som de själva kontrollerade. De utfärdade sedan massiva lån till sig själva och i huvudsak i kontanter.

Man misstänker att många av företagen och deras aktieägare kontrollerades indirekt av huvudägaren till Privatbank, Igor Kolomoisky.

Nästa steg var helt enkelt ringa upp Poroshenko och dumpa hela institution - och alla dess skulder - på ukrainska skattebetalarna. Annars kollapsar hela systemet. Och eftersom Ukraina finansieras av världen via IMF, dumpade de skulden på resten av världen också.

Detta är inget mindre än vanligt pre-mediterat rån. Även kallat för konspiration!

Beteendet hos dessa skamlösa brottslingar är ett säkert tecken. Även Ukrainas pro-europeiska elit har gett upp allt hopp om att rädda landet. Det har ödelagts av obotlig korruption och politisk extremism, att inte tala om en statskupp och den efterföljande inbördeskrig. Någonting jättebra tyckte Carl Bildt.

I grund och botten, Kolomoisky och hans vänner har beslutat att ta ut det sista av Ukraina.

De beter sig som råttor som flyr ett sjunkande skepp. Och det ukrainska folket kommer att vara de som lämnas utan livbåtar när det går till botten.

Så gissa hur det kommer att bli i Sverige....som har TRE (3)! särskilda ambassadörer i Ukraina, varav två har varit statsministrar i Sverige och den tredje är ställis för FN.....

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram