Svensk Ledning

2016-12-04

M-on fire, han summerar vissa omständigheter i sak av ren omtanke om oss röstberättigade, allt för att vi inte ska göra några misstag i saken om vad vi har för betydelser i förhållande till de möjligt inbillade. Så låt oss summera:

Per-Albin Hansson (S)

Hade två familjer som han pendlade mellan på spårvagnen mellan Wasastan och Bromma. Bjöd in BIS - Bank of international settlements - i landet, och sysslade med Rockefeller-sponsrad rasbiologi.

Tage Erlander (S)

Skapade SÄPO, socialdemokraternas egna underrättelseorganisation, som sysslade med åsiktsregistrering, och som avslöjades - läs IB-affären - av
Guillou och Bratt! Fortsatte med det rasbiologiska programmet och tvångssteriliserade människor på Vipeholm. (Sjuttiosex tusen människor lär det ha varit, 76 000 st!)

Olof Palme (S)

Kom från svenska underrättelsekollektivet, med älskarinna Emma Rothschild - inte den enda skall tilläggas (Sheirley McLaine) och hade en morbror, August von Knierem, som skötte IG-farbens patenthantering för att gömma undan patent, bakom den svenska neutraliteten.

Ingvar Carlsson (S)

Dojan - som satsade hela sin politiska trovärdighet genom att lägga grunden för att få med oss i ett EU som aldrig någonsin kunnat vara något annat än bankernas skuldunion att fördela sina bördor på för att berika sig själva.

Kjell-Olov Feldt (S), Erik Åsbrink (S), Bengt Dennis (500%)

Avreglerade kreditmarknaden 1985 för bankägarnas omättliga vilja att öka möjligheten att skuldsätta vår befolkning och på så sätt fortsätta sin utvinning av allmänhetens arbete.

Carl Bildt (M)

Krigshetsare, folkmordsmiljonär och lilljycke. Hans arbete som konsult åt Lundin oil världen över, samtidigt som han "arbetade" som utrikesminister, kan lämnas utan vidare kommentarer. Hans farfars far, Knut Bildt, var son till statsministern och friherren Gillis Bildt och Rosa Bildt, född Dufva.

Göran Persson (S)

Som stal våra pensionsmiljarder och slängde in på den IG-farben grundade börsen, som nu oundvikligen havererar.

Fredrik Reinfeldt (M)

Sålde ut det sista av det sovande folkets tillgångar, till förmån för "riskkapitalister" som inte någonsin egentligen riskerat andra skinn än våra.

Stefan Löfven (S)

Sist men absolut inte minst, direkt plockad ifrån det militärindustriella komplexet - BAE - vars sista uppgift är att destabilisera Sverige, och stjäla det sista av det svenska folkets välstånd, som kommer upptäckas ha offrats på den falska solidaritetens altare.

Tänk så det kan slumpa sig, om man får tid, trots att slump inte finns och att tid är det enda vi har, vilken konstig mening. att det slumpar sig om man får tid.

Återupprepa nu efter mig:

Vår ledning är vår att styra, den är lyhörd, strävar efter att lyssna på allmänhetens uppfattning med sin bästa vilja. Den gör sitt yttersta för att bära ansvaret för sina handlingar, erkänner sina misstag, håller en god moralfilosofisk nivå som allt igenom ständigt strävar idealistiskt efter det för allmänheten optimala, altruistiska perspektivet.

Så rösta på bara, det blir säkert bättre framåt natten, är vi bara fortsatt så förändringsbenägna och orädda att ifrågasätta våra gamla värdegrunder som vanligt så är saker som dessa ur världen i ett nafs, högst ett par tusen år eller så - max. Definitionen av dumhet är som sagt att återupprepa sitt beteende till givna förutsättningar och förvänta sig olika utfall varje gång
men det är inget en svensk behöver greppa - vi klarar oss alltid. //P.F.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram