Ett Slag I Luften

2016-11-30

Nåja, detta kan med fördel tas för vad det rimligtvis kan vara, med ett totalt kollapsat ZIONISIS - projekt och en kommande historieskrivning där man kommer att befinna sig på den förlorande sidan med allt vad det kommer att innebära, så är det naturligtvis allvar för Anglozionisthegemonin, vad som händer då, det har alltfler insett, ja då måste man ljuga för att bibehålla sin trovärdighet! Krig idag handlar praktiskt till 80% om opinionsbildning - 15% om ekonomi - och till 5 % om militära operativa insatser.

Men nu är alltså tiden för tjötande, enligt artikeln, passerad i så måtto, detta givetvis eftersom konflikten i Syrien i princip är militärt avslutad och förlorad för ZIONATO via ombud / proxys och nu återstår därför i så fall att själva gå i öppen väpnad konflikt.

För ZIONATO (eller vad som nu går att uppbåda för det ändamålet) är det alltså en fråga om att kriga samtidigt med åtminstone Ryssland - Kina - Iran - Syrien och Egypten, detta dessutom utan någon strategisk operativ stridsplanläggning eller några som helst reguljära militära resurser att verka med.

Så vi får väl, med avseende på vad som påstås i länken, se vem som i så fall, igen om det stämmer med verkligheten, skjuter ner det första Ryska planet för att försöka tvinga fram en vedergällning, vilken naturligtvis ändå inte kommer att komma i någon öppen militäroperativ form den här gången, heller - eftersom hybridinsatser ändå fortfarande från den Anti - Anglozionistiska sidan kan utformas för att ge större effekter med avseende på att nå samma slutmål. Ryssland ligger nämligen där det ligger och lider ännu inte av några patologiska moneträmekaniskt grundade expansionsbehov, i så måtto - överskuldsättning.

Däremot och precis därför är det nu panik i Anglozionistlägret, så mycket är i alla fall helt klart utifrån de uppenbara begränsningarna i handlingsfrihet för den opinionsbildningsmässiga manöverbarheten.

http://mirrorspectrum.com/…/pentagon-no-fly-zone-over-syria…#

It was reported that the US has initiated a no-fly zone over Syria which heightens tensions with Rus
mirrorspectrum.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram