Måndag

2016-10-31

Dag efter dag, tycks det, leder fram till mer graverande avslöjanden av Washingtons delaktighet i olagliga krig, dold underminering av främmande makter och systematisk samverkan med terroristnätverk som har tillfogat tusentals dödsfall på amerikanska medborgare, bland många tusentals andra oskyldiga civila runt världen. Ja, Sverige är milt sagt djupt delaktigt i hela denna galna Anglozionistiska bedrägericirkus av materialistisk egennytta.

Förutom exponering från källor som Wikileaks, har en stor del av uppenbarelsen av USA:s kriminalitet och statsunderstödda banditism vuxit fram ur Rysslands principiella militära intervention i Syrien. Ryssland ingripande har inte bara hjälpt till att rädda den syriska nationen från en utländsk konspiration av hemliga krig för regimskifte. Rysslands ingripande har också fört in ett tydligt fokus på det systematiska sambandet mellan Washington och dess terrorist proxyarmé som arbetar å dess vägnar i Syrien. På så vis är Hillarygate bra, det exponerar tingens ordning i verkligheten även i det mest Soroslojala landet inom EU.

Washingtons mask av moralisk och juridisk överlägsenhet har slitits från dess ansikte. Och vad världen ser är dess avskyvärda fulhet som finns där under.

Det svenska folket är dömt att upptäcka att dess välstånd har offrats på den falska solidaritetens altare.

Detta Anglozionistiska Imperium är döende. Eller helt visst ser det ut så ändå.

Vi kan för amerikanskt vidkommande säga i klorna av "New York och Washington", eftersom USA: s utrikespolitik, smids i dessa två städer, som tillhör helt till dem. Amerikaner har inget inflytande på det. Vidare är ingenting av vad Imperiet gör utomlands till förmån för amerikaner. Bryr sig amerikaner alls om vad som händer i Afghanistan, Irak, Jemen, eller Sydkinesiska sjön? Vill de betala för det? Amerika har kapats.

Och Imperiet var inte lyckosamt. Det lyckosamma är mycket Inte. Tänk på det senaste registret över världens hyper:

Washington har inte kontroll över Afghanistan, och kommer uppenbarligen inte att få till det.

Washington har inte kontroll över Irak, och förefaller osannolikt att få det.

Washington kunde inte trycka ner Iran, och kommer inte att kunna göra det heller.

Washington pressar inte tillbaka Ryssland i Ukraina och Krim, och kommer inte att.

Washington pressar inte tillbaka Kina i Sydkinesiska sjön, och medan detta är kanske inte ännu är över, verkar Imperiet att förlora.

Washington har inte fått Nordkorea att backa ner och kommer inte att få det heller.

I Filippinerna, har president Duterte bett Obama att "dra åt helvete" som "son till en hora", som kan vidtas för att indikera latent fientlighet. Han är kraftigt i tagen och söker närmande till Kina. Medan Washington kan få honom mördad, verkar det vara som att förlora kontrollen över de små vasallerna i Asien.

Turkiet verkar vara på G att gosa upp sig till Ryssland, det vill säga titta österut som Duterte. Kanske Washington kan vända detta tillfälligt, men det är en hel del vacklande som pågår.

Samtidigt, Washington vinglar runt maktlöst som vanligt i Syrien, och även om juryn fortfarande ute för att döma i den här frågan, ser imperiet ut att ha försiktigt sagt dåliga framtidsutsikter. Om Washington-AKA Aglozionisterna - förlorar här, efter att ha gjort så i Irak, Libyen, Somalia och Afghanistan, kommer imperiet vara bortom räddning och på rull i nedåtgående lutning.

USA är inte i fara. Det Anglozionistiska imperiet är det. Detta är inte bra fast det är bra. Imperier, Sovjetunionen till trots, går sällan under i tysthet. När ett land skär sig loss, kan många rusa mot dörren.

Dag efter dag, tycks det, leder fram till mer graverande avslöjanden av Washingtons delaktighet i olagliga krig, dold underminering av främmande makter och systematisk samverkan med terroristnätverk som har tillfogat tusentals dödsfall på amerikanska medborgare, bland många tusentals andra oskyldiga civila runt världen. Ja, Sverige är milt sagt djupt delaktigt i hela denna galna Anglozionistiska bedrägericirkus av materialistisk egennytta.Förutom exponering från källor som Wikileaks, har en stor del av uppenbarelsen av USA:s kriminalitet och statsunderstödda banditism vuxit fram ur Rysslands principiella militära intervention i Syrien. Ryssland ingripande har inte bara hjälpt till att rädda den syriska nationen från en utländsk konspiration av hemliga krig för regimskifte. Rysslands ingripande har också fört in ett tydligt fokus på det systematiska sambandet mellan Washington och dess terrorist proxyarmé som arbetar å dess vägnar i Syrien. På så vis är Hillarygate bra, det exponerar tingens ordning i verkligheten även i det mest Soroslojala landet inom EU.Washingtons mask av moralisk och juridisk överlägsenhet har slitits från dess ansikte. Och vad världen ser är dess avskyvärda fulhet som finns där under.Det svenska folket är dömt att upptäcka att dess välstånd har offrats på den falska solidaritetens altare.Detta Anglozionistiska Imperium är döende. Eller helt visst ser det ut så ändå.Vi kan för amerikanskt vidkommande säga i klorna av "New York och Washington", eftersom USA: s utrikespolitik, smids i dessa två städer, som tillhör helt till dem. Amerikaner har inget inflytande på det. Vidare är ingenting av vad Imperiet gör utomlands till förmån för amerikaner. Bryr sig amerikaner alls om vad som händer i Afghanistan, Irak, Jemen, eller Sydkinesiska sjön? Vill de betala för det? Amerika har kapats.Och Imperiet var inte lyckosamt. Det lyckosamma är mycket Inte. Tänk på det senaste registret över världens hyper:Washington har inte kontroll över Afghanistan, och kommer uppenbarligen inte att få till det.Washington har inte kontroll över Irak, och förefaller osannolikt att få det.Washington kunde inte trycka ner Iran, och kommer inte att kunna göra det heller.Washington inte tillbaka Ryssland i Ukraina och Krim, och kommer inte att.Washington pressar inte tillbaka Kina i Sydkinesiska sjän, och medan detta är kanske inte ännu är över, verkar Imperit att förlora.Washington har inte fått Nordkorea att backa ner och kommer inte att få det heller.I Filippinerna, har president Duterte bett Obama att "dra åt helvete" som "son till en hora", som kan vidtas för att indikera latent fientlighet. Han är kraftigt i tagen och söker närmande till Kina. Medan Washington kan få honom mördad, verkar det vara som att förlora kontrollen över de små vasallerna i Asien.Turkiet verkar vara på G att gosa upp sig till Ryssland, det vill säga titta österut som Duterte. Kanske Washington kan vända detta tillfälligt, men det är en hel del vacklande som pågår.Samtidigt, Washington vinglar runt maktlöst som vanligt i Syrien, och även om juryn fortfarande ute för att döma i den här frågan, ser imperiet ut att ha försiktigt sagt dåliga framtidsutsikter. Om Washington-AKA Aglozionisterna - förlorar här, efter att ha gjort så i Irak, Libyen, Somalia och Afghanistan, kommer imperiet vara bortom räddning och på rull i nedåtgående lutning.USA är inte i fara. Det Anglozionistiska imperiet är det. Detta är inte bra fast det är bra. Imperier, Sovjetunionen till trots, går sällan under i tysthet. När ett land skär sig loss, kan många rusa mot dörren.

Posted by Carl Norberg on Monday, October 31, 2016

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram