FN USA Turkiet & Syrien

2016-10-29

Som sagt så rullar det allt snabbare dit som det lutar och vi konstaterar att FN dömer sin trovärdighet till undergång när Ryssland utesluts ur FN - organet för mänskliga rättigheter.

Det sätt på vilket USA-ledda koalitionen bedriver sin belägring av Mosul pekar på att Washington kanske planerar att "navigera" den Islamiska statens terrorister till Syrien i enlighet med sin långvariga strategi för regionen, sade president Assads medierådgivare till RT.

Islamiska Statens (IS, tidigare ISIS / ISIL) terrorister "flyr" potentiellt från Mosul till Syrien och skulle då bli en "stor fara för vår suveränitet, för vårt land," så Dr. Bouthaina Shaaban.

Man måste numera naturligtvis ha klart för sig vem som ligger bakom strategin att förändra statsskicket i Syrien genom att destabilisera landet med hjälp att "moderata rebeller."

Clinton satsar därför nu allt på ett kort och måste se till att inte Trey Gowdy kan medverka i den "snabba utredning " som hon kräver, eftersom hon nu vet att hon inte har en chans mot honom om hon skulle hamna i fler förhör.

--------------------------------------------------------------

Vi är inte så där alldeles övertygade om att detta inte varit i säck innan det kom i påse för Ankaras vidkommande....

Hur som helst, eller alltså oavsett hur det nu är med den saken, så är det nog ändå inte alla i Ankara som är så där helt missnöjda med att detta kom upp just nu..

Syriens luftförsvarskapacitet har ökat i stor utsträckning efter att Ryssland placerade ut sina mobila S-400 och S-300 missilbatterier tidigare i år för att skydda sin personal på marken. Den Ryska militära hårdvaran har förmågan att skjuta ner flygplan och kryssningsmissiler på avstånd upp till åtminstone 250 miles (402km) i alla riktningar från västra Syrien.

Två dagar innan Turkiet stoppade sina militära flygningar över Syrien, Damaskus, kallar den turkiska invasionen en kränkning av den nationella suveräniteten och varnade för att man skulle skjuta ner alla turkiska stridsflygplan.

"Varje försök att återigen kränka syriskt luftrum av turkiska stridsflygplan kommer att behandlas och de kommer att skjutas ned med alla tillgängliga medel", varnade Damaskus den 20 oktober Förekomsten av turkiska trupper i Syrien är en "farlig upptrappning och ett flagrant brott mot Syriens suveränitet "

Trots allt så är inte Scapegoat precis det sista vi tänker på i detta ...

Turkish jets have reportedly not taken part in the Euphrates Shield operation in neighboring Syria for a week now over the fears of being shot down by local air…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram