Avgörande Insatsvilja

2016-10-29

Problemen med Hillary Clinton kommer aldrig att försvinna. De kommer alltid att dyka upp igen eller nya problem kommer att uppstå, och det har ingenting att göra med Ryssland eller en "stor högerkonspiration." Det har att göra med henne. Det har att göra med det faktum att hennes och hennes make är karriärskurkar, krigshetsare och skamlösa tjuvar mot den amerikanska allmänheten i Anglozionisthegemonins tjänst. Detta återupptagandet av FBI utredningen slår bara in allt detta i medvetandet för alla. Vi vet vad 4 års Hillaryfascism kommer att se ut som. Det blir Obama vänskapskorruption på steroider - vilket Sverige är uppbyggt på, plus oändliga strävanden med en galen slagsida mot 3:e världskriget. Jag tror inte att folk vill det, och så kommer fler amerikaner än förståsigpåare inser det som värt att ta en chansning på Trump.

Så för att vara tydlig:

I denna inspelning med Clinton, som talar till den Jewish Press om 25 januari 2006, valet för andra palestinska lagstiftande rådet (lagstiftaren den palestinska myndigheten), skall vägas in om resultatet, som var en rungande seger för Hamas ( 74 platser) över hela USA-dras Fatah (45 platser).

"Jag tror inte att vi skulle ha drivit på för ett val i de palestinska områdena. Jag tror att det var ett stort misstag ", sade senator Clinton. " Och om vi skulle verka för ett val, så vi borde ha sett till att vi gjorde något för att avgöra vem som skulle vinna. "

Den sista uttalandet är graverande och tyder på att "se till" att den önskade parten vinner är något av en Noram bland topp Washington cirklar, även om det kastas runt på skämt.

Observer konstaterar att Chomsky förbluffad påminner om att för att "vem som helst kunde stödja idén-som erbjuds av en nationell politisk ledare, men är inget mindre än att USA ska vara i branschledande i att fastställa utländska val ."

En bra uppföljning som fråga skulle vara om Clinton känner på samma sätt om det amerikanska presidentvalet 2016, där det är rätt klart vem som Hillary och hennes kampanjpersonal, skulle driva på för att bli vinnare.

“I do not think we should have pushed for an election in the Palestinian territories. I think that was a big mistake,” said Sen. Clinton. “And if we were going to push for an election, then we should have made sure that we did something to determine who was going to win.”
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram