Varning för korruption!

2016-09-30

OBS! Känsliga läsare som inte vill att det ska finnas några kopplingar mellan politik, mångmiljonbelopp och egennytta, avrådes från att läsa vidare.

Ena sidan av myntet

George Soros behöver ingen större presentation, efter sin spekulation mot den svenska kronan så att Riksbanken 1992 höjde styrräntan till 500%, kronan blev flytande på valutamarknaden och tappade stora delar av sitt värde. Det mänskliga lidande som detta ledde till är det ingen som bryr sig om, speciellt inte svenska politiker, som välkomnade honom med röda mattan under ett besök i Sverige 2015.

Värt att notera om Soros i det här sammanhanget är att han är en av Hillary Clintons topp-3 bidragsgivare, och har även gett utrikespolitiska direktiv till henne tidigare, som hon har följt på pricken.

clinton-soros

För en månad sedan släpptes dokument som visar att Soros har betalat den vänsterextrema, åsiktsregistrerande tidskriften Expo för att på vanligt sätt polarisera och ställa grupper mot varandra. Expo som verkar vara landets främsta referens när det gäller att tysta bankritik. Inte bara en svensk dagstidning har hänvisat till Expos anklagelser om antisemitism, när personer och rörelser har kritiserat bankernas makt över samhället. Även "hatbrott" är något som Expo anklagar andra för. Hur de nu kan känna andras känslor och veta att det handlar om hat, kan man ju fundera på...

Vem är då största bidragsgivaren till Expo? Det visar sig att det är Svenska Postkodlotteriet! Som lustigt nog även har skänkt miljoner till Clinton Foundation genom en "välgörenhetsstiftelse", en front för att undgå Amerikanska antikorruptionsregler.

Ordförande för Svenska PostkodFöreningen är Erling Norrby, tidigare ständig sekreterare för Kungliga Vetenskapsakademin, som varje år delar ut Nobelpriset, och 2009 gick fredspriset till telepromptertelevinken, president Obama, som nu ger sitt fulla stöd till Hillary.

soros-obama-puppet

Låt oss inte glömma Maud Olofsson heller, som efter Sveriges sämsta affär NUON fick en nyckelposition i Clinton Foundations internationella toppråd för kvinnofrågor. Ett annat tecken på hennes lydnad är att hon 2008, året innan NUON, blev inbjuden till det årliga Bilderbergmötet av Sveriges Rothschild, Jacob Wallenberg, tillsammans med folkmordsmiljonären Carl Bildt, som beskriver sig själv som en god vän till Soros.

Andra sidan av myntet

Då har vi skrapat lite på ytan på den ena sidan av myntet, låt oss nu titta på den andra. Donald Trump framställs ju som Hillarys motståndare, i sann politisk polariseringsanda. Maximal uppdelning i två stora block, för maximal splittring av folket. Men hur ser det ut bakom kulisserna? Låt oss syna Trumps närmsta rådgivare:

Vi kan börja lite lätt med Stephen Bannon, Trumps chefsrådgivare för presidentkampanjen. Kommer direkt från Wall Street och har jobbat på Goldman Sachs.

Mike Pence, vice presidentkandidaten, har nära kopplingar till Koch Brothers, som äger Koch Industries, det näst största privatägda företaget i USA. Fred C. Koch var en av grundarna för John Birch Society, en extrem organisation som på vissa sätt liknar Expo. JBS kan man skriva mycket mer om, till exempel hur Alfred Kohlberg, en annan grundare av JBS, fick mångmiljonbelopp från Bernard Baruch, som var rådgivare till president Woodrow Wilson under fredsfördraget i Versailles (samma president som godkände grundandet av Federal Reserve, början på det moderna finansslaveri-systemet)

Pence låter väl som en användbar inhoppare för Trump, om det skulle hända honom något? Nåja, tillbaks till fakta:

Myron Ebell, som skulle bli ledare för Environmental Protection Agency (EPA) om Trump vinner valet, har en chefsposition hos Competitive Enterprise Institute, en libertariansk think-tank som får stora belopp från, just det, Koch Brothers och oljebolagen. Låter väl som en bra representant för miljöskydd...

John Paulson, miljardär och ekonomisk rådgivare för Trump, har arbetat hos Bear Sterns och tjänade uppskattningsvis 4 miljarder dollar genom blankning under bostadsfinanskrisen 2008. Han är även medlem i Council on Foreign Relations (CFR), ännu en think-tank med globalistagenda, som mer än någon bidrog med rådgivning till Woodrow Wilson under fredsfördraget i Versaille, och hans beslut att grunda Nationernas Förbund. Merparten av pengarna till detta kom från Rockefellers, som även sponsrade Nazismens rashygienprogram och var i kartell med I.G Farben, Tysklands största industriföretag under andra världskriget. Det handlar som vanligt om kontroll över båda sidor av myntet.

Wilbur Ross, ännu en miljardär och ekonomisk rådgivare för Trump, har arbetat i 25 år hos Rothschild Inc., en familj som förhoppningsvis inte behöver så mycket introduktion längre. Deras århundraden av bankmakt, och inblandningen i Balfourdeklarationen 1917 och grundandet av tullstationen Israel, räcker kanske? Vi kan väl tillägga att Nationernas Förbund förvaltade området som blev Israel.

Slutligen tittar vi på Steven Mnuchin, styrelsemedlem i Trumps finansråd. Har spenderat 17 år hos Goldman Sachs, de sista åren som partner hos denna enorma bankmakt. Och här kommer slutklämmen, Mnuchin har även jobbat på Soros Fund Management.

Cirkeln är sluten

Allt hänger ihop i ett nät av korruption och dold makt, där den finansiella eliten som vanligt har sett till att den kontrollerar båda sidor av det politiska spelet. Folk bråkar om höger eller vänster, medan de bakom kulisserna skrattar hela vägen till sina banker.

Allt detta är inte svårt att verifiera heller, så istället för en lång rad källor är det bara att söka på namn, så dyker det mesta upp. Svårigheten ligger kanske i att koppla ihop allt, eller att faktiskt vilja göra det. För det är ingen trevlig bild som framträder, men den är dock verkligheten, som vi kan ignorera, men vi kan faktiskt inte ignorera konsekvenserna av att ignorera verkligheten.

Vi får väl se framöver, om det var värt att vi lät dessa personer styra vår värld... Kan vi för nästa generation göra andra val?

rothschild-rig-us-elections-900x350

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram