Oredovisade Omständigheter

2016-09-29

Ja någonting kommer att hända, på den Saudiska sidan som en konsekvens av att USA röstade bort presidentens veto. SÅ det ser nu mer ut som att detta har skett för att utgöra en opinionsbildningsmässig språngbräda för att motivera ett tillbakadragande ur Mellanöstern för Anglozionistiskt vidkommande, vilket naturligtvis i så fall är vad som motiverar Judarnas beteende i Ukraina.

I ljuset av att Syriska armén med ryskt flygunderstöd har agerat mot Israeliska förband (givet att uppgifterna ifråga stämmer) och att en ledningscentral innehållande Israeler, Saudier, Turkar och amerikaner har beskjutits och förstörts med Kalibrmissiler, så finns det uppenbarligen en rad olika moment och omständigheter som inte alls redovisas i Anglozionistmedierna. Men som har all betydelse i världen för att kunna bedöma vilken utvecklingsriktning som olika förlopp kommer att ta - vilket alltså i sin tur gör att handlingsfriheten för problemformuleringsinitiativet begränsas.

Så ju sämre det går för Anglozionistsidan (med Svärje) desto mer måste man ljuga för den egna befolkningen för att inte tappa det egna problemformuleringsinitiativet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram