En Judisk Stat

2016-09-29

Kanske en fråga för Expo och SKMA att fundera på?

Israels president har under sitt besök påmint Ukrainas Rada att ukrainarna deltog i Förintelsen. I gengäld anklagar ukrainare judar för iscensättandet av Holodomor .

Som vi förutspådde tidigare, judar kommer att kräva ett straff från ukrainare. Eftersom allt som Ukraina fick från Sovjetunionen har plundrats ut nu, mest troligt är att judar kommer att kräva egna områden i Ukraina, och göra ukrainarna till de vita kristna "palestinierna." Åtminstone det är hur Rysslands bloggosfär förstår det.

Det är ett historiskt faktum att det fanns en plan för att skapa en judisk stat på Ukrainas territorium som utvecklats av judebolsjeviker med Lenin, men som stoppades av Stalin. Istället beordrade han att skapa en judisk autonom republik i ryska Fjärran Östern. Det ser ut som hundra år senare, är denna plan på gång igen.

Det är ingen tillfällighet att Israel gjorde detta uttalande och beskyller ukrainare för förintelsen en dag efter det att EU godkände en viseringsfrihet för ukrainare. Allt detta sker i samordning och EU är ett Anglozionistprojekt. Judar vill skapa en stat på Ukrainas territorium, och vill att ukrainare ska flytta till Europa och Ryssland. Man kan misstänka att de som inte kommer att röra på sig, kommer att bli etniskt rensade.

Ryssland har inte sagt något ännu om den okonstitutionella och kriminella karaktären av uppdelningen av territoriet i Sovjetunionen. Som en efterföljare till Sovjetunionen, Ryska Federationen kan lägga anspråk på Ukrainas territorium. Kanske inte just nu, men någon gång, när tiden är rätt.

“President @Poroshenko offered Israeli investors take part in large-scale privatization in Ukraine”
twitter.com|Av The Bankova

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram