Årsminne Om Expo

2016-09-29

Dagens årsminne...

Och Expo är som vanligt framme med etikettstämpeln, utan att ge chans till replik! Att detta således endast handlar om ett billigt försök till karaktärsmord, är alltså tämligen givet!

Carl nedan!//M.L.

"Så jag antar då att Daniel Poohl vill diskutera detta med mig eftersom jag anses var förgrundsfigur i saken 😀....eller inte

Jag - åtminstone - anser ju att vi måste kommunicera med varandra om vi skall nå samförståelse, vilket av någon anledning inte alls Expo och Daniel Poohl förefaller vara intresserade av, vilket kanske säger det mesta i saken som behöver sägas.

de har ju trots allt fått en över en timme lång intervju med mig, som de inte redovisade en enda minut av 😀

Vad andra människor har för åsikter kanske inte Daniel Poohl och hans vänner är de bäst skickade att uttrycka sig om, och de kanske därför mer borde torgföra att vad som som de ger uttryck för, faktiskt är deras egna uppfattningar om vad andra människor tycks anse, skillnaden däremellan är inte obetydlig, om vi skall uttrycka oss lite vänligt.

Men jag lovar att att verkligheten kommer att vinna som sanning i detta.

Sketen förledning räcker inte i längden."

#ExponeraExpo #Folkresningen #Bankreform #DeFria

SÖNDAGSKRÖNIKA. Hip hop-artisten Dani M:s antisemitism har återigen uppmärksammats. Men problemet är inte bara hans idéer om judars makt. Dani M är en agitator för konspirationismen, en politisk miljö som avfärdar hela vår demokrati.
expo.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram