Medialt Förtroendeskapandeförsök

2016-09-27

Viktor Munkavel säger att omvärlden är bättre förberedd idag än 2008 då systemet blev skuldmättat och Lehmankraschen iscensattes för att skrota sämsta krediterna på marknaden och belasta Amerikanska skattebetalare för att rädda banksystemet igen för att kunna fortsätta kreditexpansionen mot att skuldsätta människor (person nr), företag, stat, kommun & landsting.

Och nu är vi här igen, som av en slump! med en blygsam spelare: Deutsche Bank - EUROPAS STÖRSTA BANK som har VÄRLDENS STÖRSTA derivatexponering! Och man undrar ju om Viktor o co har en aning om vad det innebär?

För han tar så klart inte upp om den gigantiska summan av derivatexponering € 42 biljoner för att vara exakt. och vad en bank kärnprimärkapital exakt besår av och att priset på pengar heter RÄNTA!

En ackumulerad räntekostnadstillväxt blir svårare att hantera än vad man tror om man ser till storleken på balansräkningen.

Det rullar dit det lutar, och Munkaveln Viktor får väl anses som styrd i sitt resonemang av att han inte kan adressera rätt problemformulering sett till perspektivet av att ägardirektiven styrs av bankerna som äger media, till 100%.//M.B.

#Bankreform #Folkresningen #DeFria

Start Nyheter Banken som hotar hela finanssystemet Av Börsmorgon Publicerad: 27 September 2016, 10:57 Experterna Viktor Munkhammar, Di, och Jonas Olavi, Alfred Berg, om svallvågorna efter Deutsche Banks kris. Börsmorgonborsmorgon@di.se
di.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram