Antingen Eller

2016-09-27

Sorositerna med sina bakomliggande intressen som finansierar allt från Expo och SKMA till SD kommer allt mer i ljuset av verkligheten.
I princip all nationell destabilisering under decennier har arrangerats och regisserats enligt samma narrativ till samma givna syfte.

Detta är en Mycket bra artikel för att utöka förståelsen för den strategiska opinionsbildningsmässiga planeringen.

Om nu exempelvis för svenskt vidkommande ledningen på SD är Anglozionistkontrollerad precis som karaktären Putilov bevisar, så kan det väl knappast vara så mycket kvar att diskutera om ?

För antingen så medverkar ju SD i Soros olika nationella och regionala destabiliseringsprojekt för att skapa migrationsrörelser, eller så gör man det inte - samtidigt som man driver opinionsbildning för att dra väljare till SD, precis som Putilov har gjort för att kunna införa starkare repressiva åtgärder mot den inhemska befolkningen. Det är ju dessutom inte precis den ende "anställde" på SD - kansliet som ägnar sig åt just precis denna typ av subversiv opinionsbildningsverksamhet.

Att det vidare till grunden består av en planering som syftar till att expandera kontroll över strategiska naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel, kan vi se som en växande allmän förståelse.

Tros allt så finns ju bevisen i ljuset av verkligheten som en konsekvens av hackningarna av Soros.

Antingen är det på det här viset eller så är det inte på det här viset, det är inte svårare än så!

Wayne MADSEN: Global hedge fund tycoon and political provocateur George Soros is leading a war of symbols, namely flags and banners either resurrected or conjured up by his myriad non-profit groups, to stir religious, racial, and ethnic tensions the world…
strategic-culture.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram