Brasilien

2016-09-02

Naturligtvis inte något helgon som sådant, men definitivt inte heller något Anglozionistisk svin beredd att göra precis vad som helst med sin egen befolkning för att berika sig själv materialistiskt, så är det inte heller, så reaktionen ifrån de länder som vänder sig emot Anglozionisthegemonins kupp mot Rousseff - inte minst för att invigningstalet till OS måste kontrolleras - är både given och väntad.

Rousseffs svar? Tjaaaeee det är väl inte så mycket att ta miste på ur det perspektivet och nu är det dags för Brasiliens befolkning att reagera.

"De bestämde sig för att avbryta mandatet för en president som inte hade begått något brott. De har dömt en oskyldig person och genomfört en parlamentarisk kupp ", meddelade Rousseff. " Just nu kan jag inte säga adjö till er. Jag är säker på att jag kan säga, "Vi ses snart!" "

Skall vi gissa på att varken Kina eller Ryssland har låtit detta passera obemärkt och med tanke på Anglozionisternas numera uppvisade styrka i Petrodollarsammanhang, så kan vi nog lugnt ta Dilma Rousseff på orden i detta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram