Politisk Illusionskuliss

2016-08-31

Naturligtvis så är det inte alls en fråga om att hela systemet är korrumperat i Sverige, eftersom här har vi inte alls någon institutionaliserad korruption, här har vi nämligen moral, andlighet och själsligt utvecklade människor - av ett alldeles eget formaterat märke.

Som tur är för svenskarna, så är det svenska systemet inte alls ekonomiskt konstruerat på samma vis som i resten av världen, så det finns ingen anledning att bry sig om annat än det som de styrande ordinerar att människor skall bry sig om.

Men å andra och den lite mindre tröttsarkastiska sidan:

Politik är ett spel, ett skämt, ett liv, ett bedrägeri, en distraktion, ett skådespel, en sport, och för många hängivna amerikaner. En religion. Det är en politisk illusion som syftar till att övertyga medborgarna om att vi är fria, att vår röst räknas, och att vi faktiskt har en viss kontroll över regeringen när i själva verket, vi är fångar i en polisstat. Med andra ord, det är ett sofistikerad knep som syftar till att hålla oss uppe och slåss över två parter vars prioriteringar är exakt desamma så att vi inte går samman och göra vad självständighetsförklaringen antyder, vilket är att kasta hela partisystemet ut och börja om från början.

rutherford.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram