Framtida Migrationsvåg

2016-08-29

Vi är mitt i en stor propagandablitz som utförs av det Anglozionistiska Pentagon och dess styrande militär-industriella komplex. Vi har sett resultaten förr och förhoppningsvis kommer de inte att kunna återkomma med ett sådant världsomspännande elakhets spektakel igen. Är det möjligt att den här gången kommer Pentagons trötta lögner inte kunna att skapa den offentliga terrorn utan istället hetsa indignationen mot dessa militär-industriella manipulationer. Det skulle vara ett resultat dyrt att önska annat i detta uppvaknande av Internet-eran.

Vi vet också hur smärtsamt det är för Anglozionisterna att inse att USA inte går att reparera, eller att samtycka till att de flesta av skadorna är självförvållade: de ändlösa, meningslösa krigen, den gränslösa korruptionen av pengar politik, giftig kultur och könskrig och kejserlig hybris och avsiktlig okunnighet som ligger bakom det hela ... Denna nivå av klyfta mellan den förväntade och den observerade gör verkligen ont i Anglozionisterna, men smärtan kan undvikas, för en tid, genom massbedrägeri.

När USA havererar - inbördeskriget i USA kommer oavsett vad man väljer att göra och då kommer inte Israel att bestå särskilt länge och kan det ju bli riktigt otrevligt när den migrationsvågen av Anglozionister till delar når Sverige.

http://www.zerohedge.com/…/dont-think-armageddon-think-thou…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram