Färgrik Framtid?

2016-07-17

Som vi påtalat tidigare så är inte det som någon Turkisk militär främst kommer att tänka på med tanke på den egna framtida fysiska och sociala välmågan - ett misslyckade statskuppsförsök mot Erdoganregimen.

Vederbörande militärer har med andra ord knappast ens med anförande av starkast möjliga idealistiska skäl kunnat övertyga sig själva om det rimliga i ett önskat utfall med mindre än att en starkare och övergripande kraft har låtit påskina ett kommande understöd.

Med andra ord, Erdogan vet att hans dagar är räknade när ett antal militärer försöker sig på en statskupp i vars svallvågor Sultanen anför att Incerlik saknar reservkraft och måste stängas - vilket innebär att ZIONATOS strategiska bombkapacitet, dramatiskt reduceras.

Resultatet? I alla händelser så kommer den mer repressiva statens karaktär omgående att börja kasta sina mörka skuggor över Turkiet.
Om detta sedan sker i samråd med Med Anglozionisterna och att Incerlik i sin tur är en eftergift mot Ryssland - Kerrys besök i Moskva - eller om Kerry själv har kommit överens med Kreml ovanför Sultanens hjässa är möjligen fortfarande en fråga, men med avseende på det Tyska utspelet med politiska inspektioner, så ser det nog närmast ut som att Turkiet inom kort kommer att drabbas av Regnbågsrevolutionära tendenser.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram