Clintonska Kopplingar

2016-06-22

På tal om Energi bolaget med adressen Hoekenrode 8 i Amsterdam, Hillary Clinton och Maud Olofsson, så tycks det som att Mauds förtroendeuppdrag hos Hillary är vad som gav anledningen till att inte dyka upp i KU - förhören, vilket vi naturligtvis vetat hela tiden var den egentliga anledningen.

Men hur som helst så är det nu i alla fall så att beläggen för den Svenska politiska adelns Anglozionistkopplingar, är så pinsamt uppenbara att det bara är det svenska folket ovilja att öppet erkänna sig grundlurade - och dess girighet naturligtvis, som bromsar den ändå ovillkorliga kollapsen av det förtroende som upprätthåller systemet.

Naturligtvis så var NUON - soppan i gott sällskap med flera andra svenska bolag som exempelvis Handelsbanken och Postkodlotteriet.

Moments ago the newswires lit up with news that the Clinton Foundation was among the organizations breached by suspected Russian hackers in a dragnet of the U.S. political apparatus ahead of the Nov. election. Among the document leaked is a file titled "Clinton Foundation Vulnerabilities Master Doc"...
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram