Ekonomin Styr Politiken - Bankerna Kontrollerar Ekonomin

2016-06-14

I vad som kan vara höjdpunkten av hyckleri, har Hillary Clinton, när hon talade live på en kongress för nationell säkerhet och adresserat Orlando skjutningen som tog tid från hennes ständiga gnällande på Second Amendment där hon efterlyser ett förbud mot gevär, för att säga några mindre än vänliga ord om Saudiarabien som anklagas för att stödja radikala organisationer. Detta är vad hon sa:

Det tredje området som kräver uppmärksamhet för att förhindra radikalisering och motverka ansträngningar hos ISIS och andra internationella terroristnätverk för att rekrytera i USA och Europa. Till att börja med är det hög tid för saudierna, Qatar och kuwaitier och andra att stoppa deras medborgare från att finansiera extremistorganisationer och de ska sluta stödja radikala skolor och moskéer runt om i världen som har satt alltför många unga människor på en väg mot extremism.

Vi måste också använda alla våra resurser för att motverka jihad propaganda på nätet. Detta är något som jag tillbringar mycket tid med på utrikesdepartementet.

Det är inget fel med det uttalandet, eftersom det är hela sanningen - Saudiarabiens engagemang till stöd för terrorism sträcker sig från 11 september ända fram till ISIS - men där det finns ett stort och potentiellt lagbrott, det är ett problem vad Jordaniens officiella nyhetsbyrå, Petra News Agency, rapporterade på söndagen som citerar den saudiska kronprinsen, nämligen att Saudiarabien är en viktig finansiär av Hillary Clintons kampanj för att bli nästa president i USA .

Som ANM konstaterar , nyhetsbyrån Petra publicerade på söndagen vad den beskrev som exklusiva kommentarer från Saudis vice kronprins Mohammed bin Salman som inkluderade ett påstående som Riyadh anför att man har gett 20 procent av den totala finansieringen till den blivande demokratiska kandidatens kampanj.

Att den Anglozionistiska politiska adeln inte skulle vara medveten om att man själva aktivt bidrar till destabiliseringen av Europa - och Sverige - genom att stödja spridningen - infiltrationen - av respektive länder genom Sunnisekteristisk extremism, kan naturligtvis betraktas som fullkomligt uteslutet.

Det är ju så viktigt att till och med den svenske så kallade kungen skriver brev om hur viktigt det är att hålla ihop den Anglozionistiska politiska kärnan. Vad avser moskébyggen och andra religiöst obskyra verksamheter i Sverige som ursprungligen finansieras från Saudi, så behöver väl knappast syftet bakom finansieringen förtydligas vidare.

Som en påminnelse, är det olagligt i USA för andra länder att försöka påverka resultatet av valet genom att finansiera kandidater. Det verkar inte ha stoppat saudierna, dock. I Sverige har vi som tur är för Anglozionisterna inte redovisningsplikt av partistöden

"Saudiarabien har alltid  sponsrat både det republikanska och demokratiska partiet i USA och i Amerikas nuvarande val ger man också med full entusiasm 20 procent av kostnaden för Hillary Clintons valkampanj även om vissa händelser i landet inte har en positiv look för att stödja kampanjen av en kvinna (sic) för presidentskapet ", enligt rapporten som citerade Prins Mohammed som sagt.

Enligt den amerikanska federala valkommissionen, har under de senaste två åren Clinton tagit emot lite mer än $ 211.800.000. 20% av denna summa är $ 42.400.000.

Rapporten offentliggjordes (och försvann sedan mystiskt) strax före att Prins Mohammed gör ett officiellt besök i USA. Rapporterade saudiska Press Agency på måndagen, alltså att den höga Kungligheten avsåg flyga till Washington, där han kommer att träffa tjänstemän för att diskutera USA-saudiska band.

Han kommer att kvarstanna i den amerikanska huvudstaden till den 16 juni då han reser till New York för möten med finansiella företag, rapporterade Saudi Gazette.

Prins Mohammed kommer att diskutera regionala frågor med amerikanska tjänstemän, och han kommer att föra samtal med de finansiella företagen om sin vision för att diversifiera Saudiarabiens ekonomi bort från oljeberoendet. Panik på närmast helfart med andra ord och nu kräver Saudi in stöd från USA.

Länkar mellan Saudiarabien och Clintonfamiljen, bland annat med Hillarys kampanj är väl rapporterade. Under 2008 visade det sig att Gulf riket hade donerat mellan $ 10m och $ 25m till Clinton Foundation, en välgörenhetsorganisation som inrättats av Hillarys make och tidigare USA: s president Bill Clinton. En lite trevlig fond där det finns svensk inblandning

Förra året betalade Centrum för studier och mediafrågor vid det saudiska hovet en PR-firma i Podesta Group $ 200.000 för ett månadslångt projekt för "PR-tjänster".

Podesta Group grundades 1988 av bröderna John och Tony Podesta. John Podesta är ordförande i Hillary Clintons kampanj för att bli nästa amerikanska president.

Slutligen, i samband med Orlando skjutningen, WSJ rapporterade att enligt en talesman för Saudiarabiens inrikesdepartement, Orlando skytten, Omar Mateen besökte det saudiska kungariket två gånger på pilgrimsfärd.

Är det nu verkligen så svårt att se vilka krafter det är som spelar bakom ryggen på befolkningen med vilket syfte?

13450187_10208132941816109_1071789057123760479_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram