Systematisk(a) Individ(er)

2016-05-31

För att citera Morpheus , "Du måste förstå. De flesta av dessa människor är inte redo att vara frånkopplade. Och många av dem är så programmerade, så hjälplöst beroende av detta system att de kommer att kämpa för att skydda det. "

Desperata människor gör desperata saker. Våra misstag kommer utgå från att vara i den nedåtgående spiralens acceleration, där kärnan i den styrande eliten inte kommer att vara bland de desperata. Förlorar vi vår egen dialogiska förmåga att nå resonans med var - andra så kommer vi att förlora oss själva också. De som bedriver planering för att söndra och härska medan de skördar bytet kommer inte att vara de första att få panik när det hela spelas ut som förväntat. Socioekonomiska kaos är deras vän, inte din eller min och de är vana vid destabiliserade samhällen - det är deras gängse metod, men de är inte alls vana vid dialogiskt resonerande människor på en större skala.

Någon gång efter nu kommer det att börja, den tidigare spända avtryckaren löser plötsligt ut till vraket av förödelse i hela världens finanssystem. Som en invecklad och sammanflätade konstruktion helt i stående domino, är allt som behövs en liten störning för att slå ner en av dess baser och starta kaskader av omstörtade konsekvenser som löper längs linjen.

Med fördelen av efterklokhet, det kommer att ses som att avtryckaren själv var inte mördaren. Istället någon gång senare, kommer en specifik projektil vara (troligen felaktigt) identifierad som det trubbiga instrument som rev sönder det ekonomiska köttet och snabbt förblödde systemet på likviditet " snabbare än ett snedstreck till lårbensartären ". För sent för att göra en skillnad, kommer kompresser att tillämpas för att hejda den röda tidvattnet. Tyvärr, allt som det i så fall kommer att åstadkomma, är att utvidga det ekonomiska livet tillräckligt länge för att möjliggöra en slutlig frenesi av plundring före ett blodigt slut.

Och den totalitära slutspelet kommer då att bara ha börjat.

Så för att förändra världen så måste vi ovillkorligen börja med att förändra oss själva, någonting annat gives inte som möjlig väg framåt, vi kan inte längre utgöra en del av systemets syfte utan att verka bevarande.

13344775_10208033074719494_2075171244011963581_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram