Magin Med Ord-ningen

2016-05-31

Konfucius sade: "Utan att känna till kraften av ord, är det omöjligt att veta mer."

Vi hör och talar ord varje dag på grund av att vi är starkt beroende av dem för att kommunicera. På grund av detta, spelar ord en mycket viktig roll för att forma vår tro och verklighetsuppfattning. Det uppskattas att den genomsnittliga personen talar mer än 7000 ord per dag. Även om vi kan höra och tala ord varje dag, har de flesta av oss ingen aning om hur kraftfulla verktyg ord egentligen är.

Vad de flesta människor inte vet om ord är att de har "magiska" egenskaper och är mycket effektiva för att bedra sinnet - tankarna. Däremot kan ord även användas för att ge sinnet dess form och karaktär. Magi betyder förresten som funktionsmässig innebörd av termen magi, någonting som härstammar från gamla franska magique, latinets magicus och grekiskans magikos .

En av de tidigaste definitionerna av magi är i detta då "konsten att påverka händelser och producera underverk med hjälp av dolda naturkrafter ". Alltså någonting som redan finns men som inte helt eller till delar kan förstås av den som blir utsatt för "magi". Lite som ockultism med andra ord - alltså det som inte syns och som ändå alltså gömmer sig i detaljerna.

Processen med att använda ord för att lura människor till att bete sig illa mot varandra är vad jag skulle vilja hänvisa till som ordet magi :s mest utbredda och praktiserade innebörd fram till nu. Var därför medveten om att ordet magi rent faktiskt kan användas både för goda eller onda syften.

Ett sätt att utnyttja den magiska kraften i ord är att använda kraften i tanken tillsammans med ljud och sakral geometri. Ljud spelar en mycket viktig roll för att styra energi för att skapa resonerande geometrier - symmetrier. Dessa resonerande geometriska mönster är några av naturens byggstenar, vilket är varför de kan hittas i närheten av kärnan i alla materiella ting, ända ned till atomnivå.

Det skrivna ordet utan ljud är inte så kraftfullt, men kan ändå / också i ett klimat av vansinne, skapa mer tid för egen utvecklande självreflexion - eftertanke. Men när du lägger till ljud på orden genom en röst så vibrerar ordet med mer energi och därmed blir det "levande", vilket gör det mer möjligt att göra magiska saker. Det skrivna ordet leder lättare till självförståelse - medveten medvetenhet medan det talade ordet lättare förtrollar genom att en redan formaterad känslostyrning kan manipuleras vidare.

Eftersom ett talat ord som har ljud och ljud i sig själv också kan skapa sakral geometri, kan rätt kombination av talade ord - inte minst beroende på deras befintliga förprogrammerade värdeladdning - kasta trollformler och kontrollera flöden av energi. Kombinera talade ord med tankens kraft och känsla och vissa naturliga element (t.ex. eld och vatten) och du har ett mycket kraftfullt verktyg att använda för att skapa magi. Enkelt uttryckt kan svart magi då vara det omvända till altruism, detta då lite för att ta loven av allt svammel om satanism och ockultism som flödar runt nu till förledning.

På tal om för - ledning, det system som hanterar lag och rättvisa och håller ihop samhället av idag är domstolssystemet - väsendet. När du går till en domstol, är det inte riktigt som du tror att det är att gå till en domstol, utan det kommer egentligen att vara ett spel på en arena där människor kommer att slåss med andra människor med ord. Den person som vet hur man använder ord klokt och mest effektivt kommer vanligtvis att vinna. När du beväpnar dig med de rätta orden och effektivt kan använda ditt sinne och hjärta för att frigöra kraften i ord, kan du så länge inte någon kan förstå alla orden i alla sammanhang på hela jorden vinna nästan varje rättsfall. Det är därför ord styr världen.

Men tidvattnet vänder nu, vågen bryter in över oss. Detta är inte önsketänkande. Det är ett faktum. Frågan blir dock kvar: vad ska vi göra med denna till oss själva bemyndigade dynamik? Observera, eller delta och sträva vidare? Skall vi göra själva resan i oss själva till målet, till en evig strävan?

Vi håller på att få se några fantastiska omvälvande förändringar på vår planet, men på intet sätt är någon mer viktigt än den inom det mänskliga medvetna medvetandet. Det är inte så mycket av ”deras” görande ens i stället för det uppenbara som sker på den socialekonomiska geopolitiska arenan, utan den avgörande förändringen är mer alltså den av emotionellt självförståelsemässiga proportioner, på ett sätt som makten aldrig kommer att se att det kom över dem själva. Annars hade den inte funnits kvar, den kan inte se eftersom den är blind av sin egen förtrollning genom orden.

Det är ett val nu och för alltid. Det är ditt, det är mitt. Att inte komma in till denna inflexionspunkt är inom kort bara dimmor av häpet vansinne.

Förändring, medvetenhet och aktivering är därför rörelser som inte bara händer på egen hand. De arbetar genom dig av dig, de arbetar genom mig av mig. Om vi svarar upp dialogiskt med resonans på dem sker förändringarna och vi blir till den förändring som vi vill se i vår omvärld och gör vi det inte, så vill vi det uppenbarligen inte heller - vi är fortfarande kvar i det gamla och vill då inte ha en förändring eftersom vi inte vill förändra oss själva. Om vi bara observerar, vältrar över ansvaret och låter det hela bara passera, händer det inte någonting, eller att vi inte försöker möta upp det hela till vår fulla potential. Det handlar om vår egen vilja med andra ord och den tar sig uttryck i vad vi gör och vilka ord som vi uttrycker på vilket sätt.

Och tro mig, det finns en mänsklig ofullkomlighet som är mycket lätt att underskatta och som är beredd att utnyttja varje givet ögonblick till sin egen självförstärkande fördel till men för alla andra. Den skymmande detalj där djävulen gömmer sig finns i oss alla och det måste man kunna både erkänna för att aktivt kunna motarbeta den och kunna utvecklas. Så uppenbarligen blir det enda som någon egentligen kan äga den egna kärleken till alla andra. Sina egna känslor.

13312758_10208032176537040_1158053848680282435_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram