Rik Natur Fattigt Land

2016-05-21

Den 17 mars tillkännagav Ukrainas oligarkägda propaganda -TV-kanal Ukraina Idag för världen en milstolpe i kampen mot korruption. Som svar på en uppmaning från två Verkhovna Rada parlamentariker (medlemmar i president Petro Poroshenkos kabinett), att den ukrainska allmänna åklagarmyndigheten (GPO) har inlett en undersökning av de saknade två miljoner dollar i USA och EU-stöd, som ursprungligen tilldelades för att reformera landets rättsväsende .

Medan två miljoner dollar kanske kan förefalla märkligt lite i förhållande till den storlek och historia vi känner till som den ukrainska korruptionen, så är snabba åtgärder av (hittills) mycket blyga ukrainska åklagare ändå någonting har höjt ögonbryn i politiska kretsar runt om i världen. Detta står nämligen i skarp kontrast till 2014, när ett av de största bedrägerierna gällande stödpengar någonstans, uppskattningsvis två miljarder dollar i IMF stöd till Ukraina-snabbt lämnat landet via Privatbank, som ägs av den politiskt anslutna judisknazistiske oligarken Ihor Kolomoisky.

Så tråkigt som det än låter, dessa två miljoner dollar i USA och EU-stöd påstås försvunna mellan händerna på det korruptionsbekämpande NGO organet: Anti-korruption Action Center (den ACAC).

Så i ljuset ur det större perspektivet för Ukrainas framtid, det är allt mycket tydligt. Det Anglozionistiska Europa och USA är inte intresserade av att se att Ukraina blir ett högteknologiskt land, det är samma historia med resten av Östeuropa Minns att före utbrottet av Balkankrigen under tidigt 1990-tal, Jugoslavien producerade också flygplan Titta på Serbien, Kroatien, Slovenien, Bosnien och Hercegovina idag -.. de kan inte ens producera traktorer längre, det här är en medveten process av avindustrialisering och en som också äger rum i Ukraina. "

Var skall människorna då ta vägen någonstans månntro... när jordbruksmarken är uppköpt av IG Farben / Monsanto.

Det uppenbara syftet - som vid all kolonialisering - är någonting som gör att Ukrainas ekonomi inte bara riskerar - utan kommer att bli et utarmat i tredje världens bakvatten. "Kongo är ett klassiskt exempel ... Det är det rikaste landet i Afrika, och samtidigt ett av de fattigaste i världen Landet har allt -... Diamanter, guld, uran, men de säljer bara råvaror eftersom är de inte har sin egen industri. " Idag kan industrier skapa högt mervärde men "den industriella basen som krävs för att göra så, försämras och faller samman."

Farsen kan inte bli mer tramsig än så här.

Read more: http://sputniknews.com/…/ukraine-economy-raw-materials-appe… som

Read more:

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram