Grundande Bankhegemoni

2016-04-30

Lite tråkigt att gårdagens inlägg tycks ha raderats/censurerats... Man undrar nästan vem som kontrollerar etern. Men här kommer det igen:

Om man lyfter på stenarna och öppnar ögonen så finner man snart att kopplingarna till det paramilitära förbandet ISIS går mycket djupt inom det militärindustriella komplexet.

Man finner mycket snart att västerländska banker - som skälmskt och allt för ofta undflyr ansvar - självfallet har en betydande roll i detta geopolitiska spel om naturresursflöden i Mellanöstern. De har, exempelvis, ännu inte utförts ekonomiska sanktioner mot Isisarna som beskrivs som den mest välfinansierade skräckterror-rörelse i modern tid...

Som många också känner till så var också al Yamamah-fonderna luft för etablerandet av den tanke-reglerande delen av islamistiska staten och Saudiarabien som mottog detta BAE-kontrakt har flera gånger uttalat sig om geopolitiken rörande Isisarna, och mer ofta än inte uttryckt sympatier för dessas ambitioner.

Utan pengarna från den turkiska oljehandeln med Isisarna skulle ej heller NATO så snabbt kunnat etablera ett nytt inträde i Mellanöstern genom att splittra muslimska åsikter i flera läger för att, som åtminstone planerat, sedan kunna etablera en pipeline mellan Turkiet och Qatar.

Och så självfallet: Utan Sveriges 700 miljoner kronor till Erdogan hade inte Erdogan haft 700 miljoner kronor att köpa mer Isisländsk olja för.

Få personer har nog missat pratet om islamister i Miljöpartiet; kopplingarna till Erdogan. Att miljöisterna sitter i regeringsposition tillsammans med BAE Hägglunds förre vapenlobbyist Stefan Löfven.

Så varför får då MP ta smällen när hela socialdemokratiska regeringen - liksom andra, så kallade oppositionspartier - går att koppla samman till oegentligheterna kring Isisarna...

De mest uppenbara kopplingar och kontakter som sker - liksom kontakten med Barbara Lerner Spectre (både "islamister" och "zionister" tillsammans på samma sida!) - tas alltså via ett procentuellt sett väldigt litet parti.

På så vis möjliggör det för poligarkerna en enklare skadereducering:

När folk inser att politikerna i Sverige på ett mycket konstigt sätt sitter ihop med både "islamism" och "zionism", liksom "vänster" och "höger", och att alla tycks samarbeta för pengar, oavsett vad deras så kallade ideologiska eller religariösa meningsskiljaktigheter bör påverka, så inser nog också snabbare människor att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, på så vis också och således även att strävan efter mer pengar styr de för-troende-valda ego-politikerna till att göra vad som helst för pengar.

Det är dock nu ett taffligt försök av vapenlobbyisten, Wallenbergs springpojke Löfven och de omkring honom, att få grönenergi-politikerna att ta hela ansvaret för Sveriges, det militärindustriella komplexets, bankernas och NATO:s del i konflikterna - enligt metoden härska genom söndring - i Mellanöstern. Vi vet att kopplingarna överträder partikulörerna och att dagens internetanvändare kan följa den ruttna stanken längre än en dokusåpa-prenumerant.

Vi vet att svetsarpojken arbetat som vappenlobbyist och att den andra grisen i friggeboden har en kandidatexamen i Mellanösternkunskap, men inte är någon lärare.

Så att man nu söker isolera korruptionen till blott de gröna (som inte alls är särskilt gröna), innebär på inget sätt att korruptionen på så vis är isolerad till grönmålade fasader. Sverigedemokraterna får till exempel svårt att förklara vad israeliska pengar gör både hos "islamister" och "sverigevänner".
//M.A.

‪#‎Folkresningen‬ ‪#‎Bankreform‬ ‪#‎DeFria‬
‪#‎AllWarsAreBankersWars‬ ‪#‎Skuldmyntfoten‬
‪#‎Betalningsinfrastrukturen‬ ‪#‎Naturresursflöden‬

13083134_10156869869270296_1064682037930964651_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram