Att Skapa Nytt

2016-04-29

Civilisationers ebb och flod, uppgång och fall, men de individuella resterna består. Människan behöver, under alla tänkbara omständigheter, att hålla två kapaciteter intakta: 1) resonemang, logik, analys; och 2) fantasi. Dessa är väl tjänande fjädrar för allt. Oavsett vilken situation som en människa befinner sig i, kommer den att behöver dessa. Människan bör inte bara bevara dessa bägge förmögenheter, utan också utöka och fördjupa dem. Ingenting som skulle kunna hända runt individen är en ursäkt för att överge dessa kärnor.

Vad som händer runt omkring oss nu, i dessa tider, ger verkligen stora distraktioner och skäl till omläggningar av tankebanor Det är lätt att gå ut på tangenterna och konstruera skäl till varför vi inte kan uppnå mål och förkroppsliga våra drömmar. Men det hjälper inte oss. Det tjänar inte våra egentliga intressen.

När kommer människor att vakna upp till den uppenbara sanning som mer beskriver verkligheten om vad som sker omkring dem och förverkliga sin inneboende kraft i personlig manifestation med allt det skulle innebära? Vad kommer det att krävas?

Allt detta är en pågående och ständigt närvarande utmaning, men tydligen också en del av inlärningsprocessen vi själva genomgår här och nu.

Givet en sådan komplex, interaktiv värld verkar inte någon ha en enkel lösning, men jag hävdar att det i huvudsak finns en sådan. När individer blir mer medvetet medvetna närmare till sin verkliga egenmakt, tar allt plats på nya dimensioner av verkligheten - nu. Inte bara vår egen aktiva roll manifesteras, utan det meningslösa i att reagera på ett paradigm som har lagts ut för att vara vår antagna lekplats uppenbarar sig naturligt.

Och då börjar det förlora sin makt över oss och kommer därmed också att smulas sönder.
Individuell kolletiv change
Inte en lätt övergång att göra för den systeminvandes - systemformaterades - tankesätt. Men det händer ändå. Varför? Eftersom själva systemet bryter ner sig självt och visar alltmer av sin illusoriska natur, dag för dag, iscensatta händelser av felaktigt rapporterade meddelanden och propagandastycken. Dessa så kallade nyheter är ingenting annat än en ytlig, vilseledande och icke längre relevant information i förhållande till vad vi enkelt kan konstatera utgör en mer rimlig beskrivning av verkligheten.

Det är inte en enkel process att gå igenom, att vakna upp till det faktum att vi har bokstavligen skitsnackats till döds under så lång tid. Människor som inte förstår reagerar väl för det mesta mer dramatiskt på denna nyhet. Vissa tar det på allvar och ser den djupa betydelsen och lutar sig tillbaka och lär sig att smälta det och dra medvetna slutsatser. De flesta försöker dock begrava bilden denna verklighet - förnekelse, eller blir bara arga och även psykotiska till viss del vilket leder till den masshysteri vi bevittnar i dag.

På ett sätt kan jag inte klandra dem - men jag kan det ändå. Samvetets röst är det för alla. Det verkar ständigt. Vi har alla en egen moral att orientera oss efter. Om vi lyssnar uppriktigt på den och fullföljer detta är det ett val, ett hjärtslag åt gången, någonting som vi måste försöka göra mer medvetet. Det är inte en gång och för evigt borta, det är för alltid - att reflektera - det visas kontinuerligt att det ger möjligheter till höger, vänster och mitten trots desinformationen och den dystopiska psyko - kemiska - elektro - nukleära storm vi lever i.

Resultaten finns inför våra ögon, vad folk har för närvarande valt på makroskalan - utom sig själva. Ganska tråkigt att se i ett masspektrum och veta att dessa individer fattar dåliga beslut för sig själva, men å andra sidan, titta på de lysande exempel som utgörs av dem som har tagit upp facklan för sanning och växande medvetet medvetande! Utveckling.
1461770_707914272559601_519867547_n.png
Status quo är surrealistiskt. Jag menar bokstavligt talat. Den uppfattade verkligheten är konstruerad för att se helt normal ut. Men naturligtvis är det inte alls vad den är. Den är obevekligt full av lögner och halvsanningar och planerade bedrägerier, allt läggs till på i ett "normalt" sätt.

Status quo är en cirkulär affär - det går bara runt. Det presenteras som "hur saker är", men under det är antagandet att det behövs miljontals människor att ge sitt samtycke till det. Behövs? Ja. Annars kommer det att kollapsa. Nå, hur kan status quo representera hur saker och ting är, om de inte är på det sättet om ett stort antal människor krävs för stödja detta och upprätthålla det? Upprätthålla illusionen.

Det är en monumental gimmick. "Jag är här, naturligtvis jag är här, men jag vill att du tror att jag är här." Varför? Om du är här, vad spelar det för roll vad jag tror?

Att ta bort stöd från status quo är en sak, men att bygga och uppfinna en ny verklighet för att ta dess plats är en helt annan.

Individen kan göra en insats, ett häpnadsväckande bidrag, när dess förmåga att resonera och distribuera logik, och individen förmåga att komma åt sin egen fantasi är närvarande i spetsen för sitt liv.
13076675_10207817125320894_8927136375019992573_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram