USA, Turkiet, Ryssland

2016-04-25

USA måste skademinimera och Turkiet sitter i hissen på väg ner.

" För överskådlig framtid, Moskva och Ankara kommer sannolikt att vara rivaler eller öppna motståndare. Den ryska interventionen i Syrien, vad som var den verkliga orsaken till vändningen - luft incidenten var en förevändning - har underskred Turkiets möjliga politik i sin nära omgivning och skadade väsentligt dess intressen i Syrien. Så länge [Turkiets president] Recep Tayyip Erdogan fortfarande är ansvarig och Ryssland kvar på sin nuvarande kurs, kommer den rysk-turkiska relation vara en övning i konflikthantering, i bästa fall. "

Turkey is deeply concerned with signs that the United States and Russia may come to an understanding to close the Turkish-Syrian border, which would have profound strategic and geopolitical implications.
russia-insider.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram