Medialt Bedrägeri

2016-03-29

Naturligtvis skulle detta inte alls kunna vara i Sverige, eftersom Sverige är en demokrati med en upplyst och medveten befolkning och har dessutom fria medier utan ägardirektiv:

"Jag har varit journalist i omkring 25 år, och jag är utbildad att ljuga, förråda, och för att inte berätta sanningen för allmänheten.

Vi ser just nu under de senaste månaderna hur tyska och amerikanska medier försöker att föra opinionsbildningsmässigt krig för att människorna i Europa, skall acceptera krig mot Ryssland - detta är en punkt utan återvändo och jag kommer att stå upp och säga att det är inte rätt vad jag har gjort tidigare, att manipulera människor, för att göra propaganda mot Ryssland, och det är inte rätt vad mina kollegor gör och har gjort i det förflutna eftersom de är mutade att förråda folket, inte bara i Tyskland, utan i hela Europa.

Ända sedan Operation Mockingbird , en CIA-baserade operation för att kontrollera massmedia, har fler och fler människor börjat att uttrycka sin oro över att det vi ser i media är inget annat än hjärntvätt.

Detta är också tydligt med de uppenbara lögner som fortsätter att spamma TV-skärmen, särskilt när det gäller ämnen som hälsa, mat, krig ( " terrorism "), fattigdom och mer.

Saker och ting har inte förändrats, i själva verket, när kommer till mainstream media har den alltid förvrängt information och ljugit. De har blivit mycket värre under de senaste åren, men i själva verket, så är det mycket uppmuntrande att fler människor börjar att se igenom dessa lögner, även utan hjälp av whistleblowers som Dr Ulfkotte.

In this eye-opening talk, veteran investigative journalist Sharyl Attkisson shows how astroturf, or fake…
youtube.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram