Skademinimerande Repressitivitet

2016-02-29

Några aspekter på varför USA måste försöka rädda vad som räddas kan av NATO och petrodollarhegemonin:

När det gäller påståendet om att USA förser rebellerna med underrättelseinformation, någonting som nästan säkert skulle leda till att ryssarna drar sig tillbaka från sitt informationsutbytesavtal med den amerikanska militären, eftersom ryssarna inte vill riskera att informationen som de ger till den amerikanska militären delas av USA med rebellerna.

Eftersom USA är beroende av detta avtal för att samordna sin verksamhet i Syrien med ryssarna, så om USA vore redo att riskera en konflikt med den allt starkare ryska styrkan i Syrien - riskera ett tredje världskrig - så måste USA upphöra med sin verksamhet i Syrien i syfte att undvika en konflikt med ryssarna.

Eftersom detta knappast är vad USA vill, är möjligheten med utbyte av underrättelser med rebellerna på något meningsfullt sätt också helt enkelt nu en icke-existerande omständighet. Man måste nita Erdogan och man måste sopa igen spåren efter sig gällande vad som tidigare har skett i Syrien

Som de amerikanska hårdföra Anglozionisterna otvivelaktigt vet, att det enda som skulle säkert förändra situationen i Syrien till rebellernas fördel skulle vara en direkt militär intervention av NATO å deras vägnar, som för att vara effektiv måste involvera USA självt.

Eftersom det, igen, skulle riskera att provocera ett tredje världskrig över en fråga där de flesta av allmänheten i väst stöder Ryssland, är det också en icke-existerande omständighet.

Så Nej, USA - utom Anglozionistdårarna - vill inte längre ha det krig som de inte kan vinna, USA har övergått helt och fullt till skademinimering och kommer nu precis som Sverige att eskalera de repressiva insatserna mot den egna befolkningen.

A very well sourced article, which has recently appeared in The Wall Street Journal (attached below), shows the extent of the policy disarray in Washington following the…
russia-insider.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram