Historien om Erdogans AKP & Anglozionisterna

2016-02-29
Den 12:e december 1997 läste borgmästaren för Istanbul en dikt under ett offentligt tal i provinsen Siirt Turkiet, som sedermera skulle leda fram till ett fängelsestraff i 6 månader! Det skaldestycke som föranledde frihetsberövandet var följande:

- "moskéerna är våra baracker, de troende är våra soldater och minareter är våra vapen"

Huruvida Istanbuls borgmästare förstått religion som ett socialpsykologiskt kontrollverktyg - kognitiv programmering - att använda för egennyttiga intressen torde därvidlag stå tämligen klart! Under dessa 6 månader som fånge lades grunden till det som idag är styrande parti i Turkiet "Rättvise- och utvecklingspartiet AKP"!

Mannen känner vi idag som "sultanen av kebab" - Recep Tayyip Erdoğan!

AKP fick snabbt stöd av anglozionisterna och från dess första år blev AKP den mest offentligt stödda politiska rörelsen i Turkiet. I det allmänna valet 2002 segrade partiet med nästan två tredjedelar av platserna i parlamentet och kunde därmed bilda den första enpartiregeringen i Turkiet på 9 år. Det har kritiserats i det starkt sekulära Turkiet för att förespråka en islamisk stat, men anses av sina egna anhängare vara ett moderat muslimskt parti, vilket idag såklart kan diskuteras med avseende på Erdogans uppenbara stöd till ISIS!

Som premiärminister genomförde Erdoğan ett flertal reformer! 45 år efter att Turkiet undertecknat ett associeringsavtal med EU har Anglozionisterna därefter jobbat hårt för att få med Turkiet i EU, i syfte att bli av med tullarna för att upprätthålla narcodollarn. Parallellt med detta, inflationen, som i årtionden hade försvagat och drabbat landets ekonomi, kunde tas under kontroll och den turkiska liran återfick sin forna prestige genom eliminering av sex nollor, vilket kunde låta sig göras efter det att man tillät landet att finansiellt ockuperas av det privatkontrollerade centralbanksskuldsystemet!

Recep Tayyip Erdoğan, bosporens härskare, använder idag sitt land som en transitkorridor för inte bara flyktingar, afghanskt opium och stulen ISIS olja, utan även sunnisekterism in i Europa! Via olika fraktioner har man infiltrerat kommun och regeringar i flera Europeiska stater med AKP-lojalister genom organisationerna UETB - underorganisation ETB - med Devlet advokatfirma (utgår ifrån Holland), till att sköta finansiering och betalningsströmmar, efter färdig infiltration, och använder sedermera sitt politiska inflytande till skatteplundring, utpressning, spridning av Islamisk extremism, och är såklart som grädde på moset hängivna Kalergiprojektsförespråkare!

Vi kan inte hjälpa att filmen "The usual suspects (1995)" drar sig till minnes, och då framförallt följande citat:

- The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
//M.L.

#TheEnemyFromWithin #InfiltrationsKrigföring #ViVäntarPåErdogansStalingrad

12802766_10154050632823678_3282787255551424225_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram