Styvmoderlig Politik i das Vaterland

2016-02-27

"Mot bakgrund av dessa omständigheter kan det förefalla troligt att detta är en främlingsfientlig gärning."

Det är från en polistalesmannen som talade till dpa efter att en död gris med Angela Merkels namn "textad på sig" upptäcktes på en plats där en moské byggs i Leipzig.

De alltmer enfaldiga Anglozionistiska insatserna för att skapa religiöst baserad polarisering, säger numera egentligen mer om den intellektuella spänsten och den moraliska höjden hos regissörerna än om någonting annat.

"Mutti Merkel" var enligt uppgift beskrivet på djurets kropp. "Mutti" eller "mamma" är en term som vi själva sarkastiskt inte sällan begagnar oss av, eftersom Mutti egentligen som smeknamn raljerande kan appliceras på kanslerns egentliga styvmoderlighet, mot det land hon ideligen förråder till förmån för Anglozionisternas gunst. När Merkel gjorde pushen för att ta in ca 1 miljon flyktingar förra året, blev hon därför döpt till en "snällhjärtad lejonmor" av vissa "asylsökande" från mellanöstern, som sponsrats av de Anglozionistintressen som håller Tyskland nere genom FED - kontrollerade Deutsche bank så att ZIONATO kan var inne i Europa för att förhindra expanderade ekonomiska utbyten mellan Tyskland och Ryssland och ja, naturligtvis allra helst numera när Kalergisdrömmen dör allt snabbare, splittra upp Tyskland som ekonomisk stormakt.

Men "mamma" Merkels rykte har lidit irreparabel skada under de senaste sex månaderna, tack vare sin roll i bränslepåfyllningen i blockets försämrade flyktingkris. Tyskland tog in mer än en miljon invandrare i 2015 - i verkligheten eller inte - och rapporter om mass sexuella övergrepp utförda av invandrare i kombination med ständigt närvarande oro för terror har gjort européern trötta på kanslern budskap "yes we can".

I själva verket är berättelsen denna " vi kan inget, även om vi så ville ." I själva verket är situationen så illa att EU migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos på torsdagen varnade för att om Turkiet och Grekland inte kan arbeta tillsammans på en lösning att säkra blockets yttre gränser, så kommer hela projektet att kollapsa inom de närmaste 10 dagarna.

Så med avseende på att Erdogan använder Azzaz -korridoren för att:

* Smuggla in flyktingar i Europa mot betalning samtidigt som Ankara tillsammans med de flyktingberoende länderna säger sig försöka motverka detta - den offentliga konsumtionens stöd till den aggregerade efterfråga som skall likviditetsförsörja den ackumulerade räntekostnadstillväxten.

* Smuggla ut olja ur Syrien med hjälp av sin son Bilal Erdogan vilket hälper till att finanisera ISIS

* Smuggla in vapen och förnödenheter till ISIS

* Smuggla in ännu mer narkotika från Afghanistan - inte precis osannolikt med hjälp av flyktingvågen - dum vore han ju annars men alltså vidare även de ISIS kontingenter som skall ombesörja destabiliseringen av de mest ekonomiskt instabila regionerna i Europa för att dölja de egentliga finansekonomiska mekaniskt funktionsmässiga orsakerna.

Blir det inte så lite tyvärr för Mutti alltså, att alldeles för många har redan fattat att detta sker och har skett med hennes goda minne...

Unbekannte haben auf dem Baugelände der neuen Moschee in Leipzig-Gohlis ein totes Schwein abgelegt. Auf dem Tier stand mit roter Farbe „Mutti Merkel“ geschri...
lvz.de|Av LVZ-Online

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram