Konspiration(er)

2016-02-25

Den episkt perversa ironin i dagens informationsklimat är att de som automatiskt tror att ordet konspirationsteori "är på något sätt en diskvalifikation, är faktiskt nyttiga idioter i dubbel bemärkelse, eftersom termen härstammar från CIA 1967, som uppfann frasen i en kampanj för förlöjligande, i syfte att undergräva trovärdigheten för dissidenter som ifrågasatte de officiella slutsatserna från Warren-Kommittén angående mordet på JFK - vilket i sig visar hur människor kan vara okänsliga och kognitivt lobotomerade under 50 år.

konsp

Med andra ord behöver de människor som är fanbärare av denna regi inte ens veta om att de är budbärare av en term de själva fick medvetet indoktrinerad, vars ursprung (CIA) i sig härrör från en konspiration, som en motreaktion till sanningssökande dissidenter och som är ägnad att bli instrumentet för ett karaktärsmord framför ögonen på den ovetande allmänheten och ett uttryck som de använder utan att veta dess ursprung.

Kafkaartat nog, klädd i svart sarkasm och i sig en illustration av hur uppfattningen hos den mentala managementavdelningen bedriver mindfucking en masse av massorna vilket historiskt kan äga rum under generationer, utan de flesta människor har någon enda aning medan den kognitiva lobotomin av Herr Sport och Fru Kokbok bara fortsätter, med med alltid så benäget tillstånd av den djupa staten. Andra vaknar upp, konspiration är regeln genom historien, inte undantaget, det finns inget exotiskt i begreppet, det är den lägre människans natur, ondskans problem, degeneration, korruption, etc. - så kallad konspiration ; att 2 personer eller fler "andas tillsammans; (con + spira) i syfte att nå moraliskt motbjudande mål för det allmänna, vilket är mer regel än undantag i historien där enskilt nyttomaximering verkar ledande.

12745573_10207282741401630_8583438176086360938_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram