Laglig Kontroll

2016-02-02

Kombinationen av propaganda, finansiell styrka, dumhet och mutor innebär att det inte finns något hopp för de europeiska folken.

Detsamma gäller i USA, Kanada, Australien och Storbritannien. I USA har tiotals miljoner amerikanska medborgare i tysthet accepterat avsaknaden av ränteintäkter på sina besparingar i sju år. I stället för att ta upp frågor och protestera, har amerikanerna accepterat och trodde på propagandan om att deras existens är beroende av framgången för en handfull konstgjorda mega-banker som är "too big to fail". Miljontals amerikaner är övertygade om att det är bättre för dem att förlora sitt sparande än för en korrupt bank att misslyckas.

För att hålla västerländska folk förvirrade om det verkliga hotet som de står inför, berättade makten för människor att det finns terrorister bakom varje träd, varje lyktstolpe och under varje säng, och att alla kommer att dödas om regeringens övergripande makt inte är oomstridd. Hittills har det fungerat perfekt, med en och annan false flag och efter en förstärkning av förfalskade terrorattacker som syftar till att förhindra medvetenhet om att detta är en bluff för att ackumulera alla inkomster och förmögenhet till ett fåtal händer.

Inte nöjd med sin överhöghet över "demokratiska folken," makten har kommit fram med dessa trans TTIP och Trans-Pacific partnerskap. det påstås att det är "frihandels erbjudanden" som kommer att gynna alla. I sanning, är dessa noggrant dolda, i hemlighet, är de erbjudanden som ger privata företag kontroll över lagar för suveräna regeringar.

The West Is Reduced To Looting Itself Paul Craig Roberts Myself, Michael Hudson, John Perkins, and a few others have reported the multi-pronged looting of
paulcraigroberts.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram